Güzel bir format sdd ile isin çözülür ama oyun girerse işin içine ekran kartı da gerekir oda çok maliyetli olur
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Online oyun bahsettim yükleme yapmadan olmuyorsada normal tweter YouTube falan yeter zaten oyun telden de oynanır. Kıyamıyorum atmaya sapasağlam dış donanimi
Tabiki yeni alsam en iyisini alırım faakat bu kardeşimin atiyolardi kenara senelerdir duruyor değerlendirmek amaçlı yoksa format yazılım attırdım şuanda yavaş olark kullanılır durumda
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eski model bir leptop var elimde temiz ama çok yavaş çalışıyor YouTube izlemesi yavaş online oyun oynanmıyor bu ikisi için?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence format atın
Güzel bir format sdd ile isin çözülür ama oyun girerse işin içine ekran kartı da gerekir oda çok maliyetli olur
Online oyun bahsettim yükleme yapmadan olmuyorsada normal tweter YouTube falan yeter zaten oyun telden de oynanır. Kıyamıyorum atmaya sapasağlam dış donanimi
Önemli olan zaten iç donanım
Tabiki yeni alsam en iyisini alırım faakat bu kardeşimin atiyolardi kenara senelerdir duruyor değerlendirmek amaçlı yoksa format yazılım attırdım şuanda yavaş olark kullanılır durumda
Bir ssd suanlik kurtarır
Teşekkür ederim sagol
Rica ederim
SSD, genel kullanım performansına etki eder. Video izlemede pek bir etkisi olmaz.
Diyosun hım peki tesekkurler
SSD nin yanında bir de Ram eklemesi yaptır ( ne kadar yükselebiliyorsa ) temiz bir format ile işini görebilir.
Yeterli olma ihtimali yüksek. Olmadı rem de yükseltirsin.
tüm özelliklerini yaz bakalım
sadece ssd yetmez ramde takman lazım
1 2 bin gidecek ozman 😀en az
2 bin gider ssd 256 gb tak ve işletim sistemini ona kur 8 gb ram alsan oda 600 700 bişe desek yani 1500 2bin arası
ssd taksan gözle görünür bi fark olur ram kaç
2 sanırım bellek 2 yazıyor ram la aynı değil galiba
2 de düşükmüş baya minimum 4 olsa iyi olr
Eski zaten ya YouTube tweter falan girsin yeter bana
girer girer
Yeterli olur.