İnternet & Teknoloji Ifsamın çıktığını nerden bakabilirim? Xperixs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim değil bir arkadaşım sordu Ifsamın çıktığını nerden bakabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. İnternet üzerinden bakarsın gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. nereden haber duyarsan 0 1 Yorumla Xperixs +1 yıl Benim için değil arkadaşım için
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benle seksting yapsan çıkmazdı işte bak gördün mü :D 1 2 Yorumla Xperixs +1 yıl Benim değil bir arkadaşımın Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl O benle yapsaydı keşke yine çıkmazdı :D Twittera düşmüş olma ihtimali yüksek ne dyim... Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı. Arkadaşınıza söyleyin ifşa sitelerine ve telegram gruplarına göz atsın. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 947 cevap paylaştı. tanıdıklardan biri izlerde duyarsın zaten:) 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Neden senin ifşa videon çıkacakki? 0 5 Yorumla Xperixs +1 yıl 1 video değil fotoğraf 2 arkadaşım için sordum Yorumla MmartKedisi +1 yıl Anladım! Genelde telegramdaki saçma sitelere atılır o tarz şeyler ama oralarda da milyon tane foto-video olur yani olay asla senin o resimler üstünde gitmez! Tamamen çıplak resimleri mi olmaması gereken birinin eline geçti? Yorumla Xperixs +1 yıl Hayır göğüs tek Yorumla MmartKedisi +1 yıl Çıksa da onu zerre etkilemezz Yorumla Xperixs +1 yıl İsmi soy ismi vardı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne ifaşı p*rno mu çektin ncjdjd 1 1 Yorumla Xperixs +1 yıl Hayır bir arkadaşımın fotoğrafı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnternet üzerinden bakarsın gadası
nereden haber duyarsan
Benim için değil arkadaşım için
Benle seksting yapsan çıkmazdı işte bak gördün mü :D
Benim değil bir arkadaşımın
O benle yapsaydı keşke yine çıkmazdı :D Twittera düşmüş olma ihtimali yüksek ne dyim...
Arkadaşınıza söyleyin ifşa sitelerine ve telegram gruplarına göz atsın.
Fotoğraflardan arat lens den
tanıdıklardan biri izlerde duyarsın zaten:)
bu nasıl soru
ancak denk gelirsen
Neden senin ifşa videon çıkacakki?
1 video değil fotoğraf 2 arkadaşım için sordum
Anladım! Genelde telegramdaki saçma sitelere atılır o tarz şeyler ama oralarda da milyon tane foto-video olur yani olay asla senin o resimler üstünde gitmez! Tamamen çıplak resimleri mi olmaması gereken birinin eline geçti?
Hayır göğüs tek
Çıksa da onu zerre etkilemezz
İsmi soy ismi vardı
Ana haber bültenlerinde 🙄
bana gönder baktırayım var mı yok mu
Linki bulmamız lazım önce.
Ne ifaşı p*rno mu çektin ncjdjd
Hayır bir arkadaşımın fotoğrafı
twitter
çıkmışsa görürsün zaten
söyle bizde arayalım bulursak haber veririz😏
Arat google