Merhabaa 🌸
12 senelik Lenovo laptopum bozuldu tamirciye götürdüm feleğin çemberinden geçmiş bu yapılmaz dedi 😅
Yeni laptopum için alırım bi hayırlı olsun 🧚🏻♀️🌸

Merhabaa 🌸
12 senelik Lenovo laptopum bozuldu tamirciye götürdüm feleğin çemberinden geçmiş bu yapılmaz dedi 😅
Yeni laptopum için alırım bi hayırlı olsun 🧚🏻♀️🌸

Haziran ayında iki telefonumu da bloke ettim. Açılmadılar. Android olan aslında açılırdı ama iphone 6ya baya para istiyorlardı. Sabahında da işe gidecektim. Telefonsuz işe gittim, işe gitmeden kredi çekip 11 almak istediğimi söylemiştim babama. Bi baktım 13 ile iş yerime geldi. Tabii şimdi cebesi o krediyi ödemek..
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan kuzum
Daha iyisi senin olsun inşallah canım ❤️
Teşekkür ederim canım benim🙈🌸🌸💕💕💕🌸
Şubat 2020'de akıllı telefonumu değiştirmek zorunda kalmıştım. 3,5 yıldır kullanıyorum ve gittiği yere kadar kullanacağım. Bu arada yeni dizüstü bilgisayarını güzel günlerde kullanman dileğiyle. ☺️
Kasa bilgisayarım vardı gücü yetersizdi onun için Almanya'daki kuzenime söyledim sağolsun bana aldı parasını da ödedim 😊
Sağol canım
Cevap
46Cevap
Var ihtiyacım bakalım bekliyorum hayırlısı..
Yani resim koyarken kızların el tırnak göstermesi neden olur anlamıyorum 😂
Canımız öyle istiyor.
Cadı silanın tırnakları 🙄
Cadıyım evet inanılmaz olağanüstü yeteneklerim var mesela seni şu an yeryüzünden yok edebilirim
Saatim bozuldu ve yenisini almam lazım. Ben eşyalarımı uzun süre kullanırım. şu an ki laptobum 13 yıllık ve hala sağlam. Yine de oyun indirmek sıkıntı, oyun için bir bilgisayar alabilirim
Bozulan bir kaç eşyam var tamirlik bir durumu da yok yenisini daha almadım birazcık araştırma yapıyorum araştırmadan sonra toplu ve yüklü güzel bir alışveriş yapacağım
Kulaklığımı çantanın içinden çıkarmaya çalışırken bir ucu içerde kaldı koptu. Ama yenisini almadım zaten bir tane de kablosuz vardı onu kullanıyorum
Telefonum bozuldu normalde yenisini alacaktım ama aniden bozulduğu için ve telefonda da işim olduğu için yaptırmak zorunda kaldım
Laptop adaptörüm sanıyorum, giderken anakartı da yanında götürdü galiba, başka adaptörden deneyince güç gelmedi. Xnsnznz
Yeni Laptopunu güzel sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullan
Kulaklık. Fakat bu sefer en iyisini aldım bozulmaz inşallah 😅
Tost makinem bozuldu rezistansı gitmiş yenisini alıp değiştirdim kullanmaya devam ediyorum yine
12 yıllık birgisayarcıyım nesi varmışta feleğin çemberinden geçmiş dedi sana?
12 yıl futbol oynayan adamlar bile jübile yapıyor tamire götürürken utanmadın mi 😃😃
Bu arada yeni laptopun hayırlı olsun satılık araban filan varsa haber ver ;)
😒Dik süpürgem 😒elim ayağım dı o benim 🙄alıcam yenisini mecbur
En son televizyon bozulmuştu garanti kapsamında gitti geldi şimdilik kafası karismadi sukur
Bende bilgisayarın üstüne düştüm kırdım yenisini aldım.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun ama keşke Casper almasaydın
Casper pişmanlıktır
Şarj aletimde sıkıntı vardı İnternetten yenisini aldım
Yeni eşyalar candır mis gibi elektronik kokar şimdi o hayırlı olsun
Benimde laptop'ım bozulmuştu birkaç ay önce. Maşallah 12 yıl sen iyi kullanılsın, benimki daha 3 yıllıktı...
Yeni laptobun hayırlı olsun, dosyalarına virüs bulaşmasın😉 En son çamaşır makinesi bozuldu yenisini almak durumunda kaldım.
Bence yenisini alma vakti gelmiş işletim sistemi Xp sanırım bence yeni nesil bir bilgisayar iyi olur
12 sene ne la kız çağ atlamış bozulan neydi recep ivediğin hediye aldığı laptop gibi bir şeydi herhalde shsjs hayırlı olsun.
Arabam bozulduğunda servis iki hafta bekletince bunalıp babama yenisini aldırdım
Benim eşyalarım bozulursa tamir ediyroum sorun yok 🤣
Benim laptop gitti kola döktüm üstüne yanlışlıkla sonra kendime sinirlenip fırlattım 😂😂 şimdi masaüstü kurdum bi tane
Cana gelmesin,12 yıl hizmet etmiş yetmez mi
Güle güle kullan, telefonum bozuldu yenisini aldım.
Hayırlı olsun kaça aldın :D
LG televizyon yerine Vestel geldi
Kulaklığım bozulmuştu tekini kestim kullanıyorum
Güle güle kullan. Klavyene sağlık :)
Telefonum bozuldu 1 ay önce değiştirdim
Tartım bozulmuştu yenisini aldım
Kulaklığımi kuş kemirmisti🤣
Zengin misiniz yani fhsjs
Tırnakların uyumu peki ☺️☺️
Telefon bataryası
Yeni laptopun H. O.
Saatim bojuldu
Casper Lenovodan daha mı iyi? 🤔
Bulaşık makinası aldım herhalde.
En son televizyon bozuldu yenisini aldık.
Telefonm umarm bozulmaz ya kafayı yerm
Hayırlı olsun 🤗 güle güle kullan
Ölünceye kadar kullanırsın artık
Nazarı değer burdaki bazı kem gözlülerin maşallah dediği iki gün yaşamıyor
12 senelik bilgisayar mı olur ya..
Hayırlı olsun
Yeni laptobuna kavustugun icin. Sevindim senin adina
Sağol
👍👍👍
Hayırlı olsn casper nasil hafıza depolama falan?
İyi gibi görünüyor valla şuanlık 😅
Aynısı dün bozuldu benimde.
Hayırlı olsun tv tamirde bizim de
benimde pc im değişti
Anımsayamadım
Tablet
Buzdolabı
Saat
Hayırlı olsun
Televizyon
Laptopuma çay dökğlğdö
Telefon