Tamam adama şeyi hatırlat ama kayır için en kötü Gürcistan’a girip çıkması lazım. Yol parası falan derken 10.000 zaten yiyecek üstüne bir de kayıt ücreti ödeyecek.
Telefonu Türkiyeye soktuktan sonra kullanılabilir halde mi satacaksın? Çogu telefon yurtdışından geldiginde Türkiyede kullanılamaz halde oluyor. Simler çalışmıyor vergi problemleri yüzünden telefonlar kapanıyor vs. Bunlar sorun olmayacaksa olabilitesi var ama yoksa pek tekin degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence zor
Bulamazsın , kayıt ücreti olmuş 20.000 yılbası sonrası 30.000 olacak deniliyor.
Yurt dışı cihaz almanın mantığı kalmadı
Hala ucuz ucuz
Adam 10.000 daha verir garantili temiz mal alır senden kim neden alsın o fiyata.
Biraz mantık
Tamam kardeşim müşteri bulunca yazacağım sana eksiği olursa kalan 10 bini sen tamamlarsın
Tamam adama şeyi hatırlat ama kayır için en kötü Gürcistan’a girip çıkması lazım.
Yol parası falan derken 10.000 zaten yiyecek üstüne bir de kayıt ücreti ödeyecek.
Onları ben halledeceğim zaten
Sen mi?
Almanya’dan makıne gelecek çekmecesine 5 tane koydurayım onları da hallediver 😂
Zor ya hem pasaporta işleme parasıyla pek kar yapamazsın
Alan kişinin yine 15bin karı olacak kayıt parası dahil
Telefonun fiyatı xaten o civarlarda neden senden alsınlar ki garantisiz telefonu o fiyata
40bin tl ye nerede telefon var? Aynı telefon 85bin tl apple sitesinde
Telefonu Türkiyeye soktuktan sonra kullanılabilir halde mi satacaksın? Çogu telefon yurtdışından geldiginde Türkiyede kullanılamaz halde oluyor. Simler çalışmıyor vergi problemleri yüzünden telefonlar kapanıyor vs. Bunlar sorun olmayacaksa olabilitesi var ama yoksa pek tekin degil
Ya müşteri olduğu gibi alacak ya da üstüne 20bin daha verip pasaportuma kayıt yapacağım. Bu iş sonunda alıcının her şey dahil 10-15bin tl karı olacak
Heee o zaman mantıklı. Ben yurtdışında yaşıyorum bilmiyorum piyasayı pek.
Ben senin gibi bu işleri yapan birinden aldım telefon bence satarsın ama çevre olması lazım
Bizim her gün yaptığımız iş jsjsjsjsh
Bu işte para var diyim
Ama Irak'tan Alican en ucuz orada
Irakta nasıl o kadar ucuz oluyor? Kanada da 40bin şu an
Fiyatı şu an ne bilmiyorum ama ABD ile arasında çok küçük fark var
Yani en ucuz orasi
Ve Kanada uzak ya naptın sen bir veya iki telefon Alican zaten
Ee tamam abd ve burası aynı sayılır
Iphone 15 pro 1tb orada fiyatı ne kadar?
Kardeş uzak ama kanada Irak'ta gidip tel alıp yemeği yiyip gelirsin
ABD ile arasında 50 dolar fark bile yoktur ama kanada ya gidip gelmek sana kaça patlar haberin var mı
Ben zaten kanadada yaşıyorum gelecek ay türkiyeye geleceğim. Soruyu okumadın sanırım 😁
He ordaydan olur getir bir tane
Ama daha fazlasını getiremezsin
Gümrük el koyar dimi
2-3 kişi olacağımız için sorun yok adam başı 2 telefon getiririm ama şu 20bin tl kayıt parası bizi bitiriyor
Onu alan kişi kayıt edecek
Veya siz yinede aynı olur
Sen kaça satıyorsun telefonu kayıt hariç
Yok ben yapmıyorum ya öylesine yazdım ama o bolgedeyim de şu an piyasayı bilmiyorum valla
Glocalzone diye bir uygulama var tavsiye ederim. Orada 190€ getirme teklifi eden vae bakalım düşüneceğim
Anlamadım nasıl bisey
Seyahat ederken sipariş verilen ürünleri ücret karşılığında götürüyorsun. şu an en fazla iphone 15 ve saat var ama taşıma ücretleri tırt
He mesela sen kargocu gibi yanında mi goturecen birisine yani ücreti alip
Yoksa normal e ticaret sitesimi
Evet ben eleman için taşımış olacağım telefonu ücret karşılığında
Yine iyi ya hiç yoktan 5 6 bin lira gelicek iste
Yabi gümrük falan sıkıntı çıkmazsa eğer
Öyle bir durumda nasıl bir protokol var
190€ için uğraşmam o işle. Uçak biletimi çıkarma derdindeyim
Çokmu uğraştırıcı
Yok değil çok basitte başka müşteri bulursam onu denerim
Anladım kanadada bulunma sebebin ne peki uzun süremi ordasin
Okudum profili okey
Vatandaşıyım burada yaşıyorum 5 yıldır