Dedigi linke tıklayıp videoları izledim sonra bana bi kod attı numaramıda altına yazdı bi telgram linki attı inci diye bi kıza o kodla beraber numaramı atmamı istedi attım inci benden ad soy ad iban no istedi atmadım ama bunu yapanları araştırdım 100lira alıyorlarmış sonra bizden para istiyorlarmış o sıra engel atıyorlarmış bende korkutugum için bulaşmadım neden böyle bişey yapıyorlar
Bugün watsap dan merhaba dedi yabancı bi numara attıgı linke girip videoları izlememi istedi para atacagını söyledi amaç ne?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bugün watsap dan merhaba dedi yabancı bi numara attıgı linke girip videoları izlememi istedi para atacagını söyledi amaç ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dolandırma taktiği donuna kadar alırlar başka şunlara yaaaaaaaaa
Basma *
Hepsini yaptım kod ver diyor 😂
O kodu verdim ben işte telgramdan
İstedikleri gibi banka hesaplatına telefona kadar girerler. İyi halt etmişin @Metekan07
Yok be şifre ver dedi dalga geçiyordum 😂😂😂
Aman linke basmayın🥲
Link video Youtube çıkıyor işte sonra başka bir yere yönlendirme var ona tiklamican
Evet bi link hazırlayıp eski sevgilimin hesap bilgilerini çalmıitım yıllar önce bi azimle orciwğföeş bunlarda banka hesaplarıi için yapuyor
Aynen tıklayınca direk paran gidiyor valla çok iyi tezgah valla 😂
Linke tikladin ise sıkıntı 😄
Linkte bişey yok ki videolar vardı yabancı bi fragmanlar instağramıda vardı 4mn takipci
Nasil olmaz ya 😄
Ne linkler var ne linkler
Bir de adamlara kod vermişsin sana kredi bile çekerler🤣
Valla dalga geçme bak kalpten gidecem az kaldı bi sıkıntı olur mu gece uyuyamam ben
Amaç yalan dolan dolandırıcılık
Dolandırıcılık
Dolandırıcılar aw