AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Huawei kullanıyorum memnunum ama zaten çok bir işim yok telefonda
Şu an 13 pro max kullanıyorum, 15 pro serisine geçeceğim. Ama hız vb. konusunda hiçbir sıkıntısı yok.
onmanlik alanda veya metroda şebeken iyi çekiyor mu
Bunun telefon ile bir alakası yok. Kullandığın hat ile alakası var.
var. 5g teleofnu ve 4 g baya fark ediyor. annemle ayni şebekedeyiz ayni ormanlık alanda; benim servisim yok onun 1 disi var ama arama yapabiliyor
İlk olarak, Türkiye'de 5g daha yok. İkinci olarak, o gördüğün ''dişler'' dediğim gibi kullandığın hatta göre değişiyor. ikinizde aynı operatörü kullanıyorsanız bağlandığı kuleye göre değişir.
yaniliyorsun. annemin telefonu 5G CIHAZI bu arada
Arkadaşım şaka mı yapıyorsun? Bak bakalım telefona orada 5G mi yoksa 4G mi yazıyor. Daha 5g yok burada sen başka şey anlatıyorsun.
zaten yoktu. 4G vardi ikimizde. ama onun cihazı 5G cihazı yani antenleri daha güçlü
Okay siz haklısınız. Cahil olmayı anlarım bu bir sorun değildir, ama bu ülkede nasıl bu kadar dik kafalı ve öğrenmeye asla ve kat'a kapalı bir kesim olduğunu görünce vay halimize... İyi günler.
5G cihazlarının 4G cihazlarına göre çekim gücü daha güçlü olabilir, ancak bu tamamen cihazın teknik özelliklerine, kullanılan frekans bantlarına ve ağ altyapısına bağlıdır. İşte bazı önemli faktörler:
Frekans Bantları: 5G ve 4G ağları farklı frekans bantlarında çalışabilir. Yüksek frekansta çalışan 5G bantları, daha hızlı veri aktarım hızları sunabilir, ancak daha kısa menzile sahiptir. Düşük frekansta çalışan 4G bantları daha uzun menzil sunabilir. Dolayısıyla, kullanılan frekans bandına bağlı olarak çekim gücü farklılık gösterebilir.
Ağ Altyapısı: 5G ağları genellikle daha yeni ve gelişmiş altyapılara dayanırken, 4G ağları daha eski olabilir. Yeni ağ altyapısı, daha iyi çekim gücü ve daha iyi performans sunabilir.
Cihazın Teknik Özellikleri: 5G cihazları, daha yeni teknolojiye sahip olabilir ve daha gelişmiş antenler veya sinyal işleme yeteneklerine sahip olabilir. Bu da çekim gücünü artırabilir.
Çevresel Koşullar: Çevresel faktörler, çekim gücünü etkileyebilir. Örneğin, binalar, ağlara olan uzaklık, engeller ve hava koşulları gibi faktörler sinyal kalitesini etkileyebilir.
Sonuç olarak, 5G cihazlarının 4G cihazlarına göre daha güçlü bir çekim gücüne sahip olup olmadığı, birçok değişkene bağlıdır. Ancak genel olarak, yeni 5G teknolojileri ve altyapıları, daha iyi çekim gücü ve daha yüksek veri hızları sağlama potansiyeline sahiptir. Ancak bu durum, kullanılan cihazın ve ağın özelliklerine bağlı olarak değişebilir.
Ben çok gordum baskasını cahil sanıp, kendi cahil olan. Yani özür dilemene gerek yok.
Burada da yazıyor zaten. ''Ancak genel olarak, yeni 5G teknolojileri ve altyapıları, daha iyi çekim gücü ve daha yüksek veri hızları sağlama potansiyeline sahiptir.'' Senin telefonun isterse 6G olsun, ama olduğun yerde kullanılan şebekeler 4G destekliyor ise yine sen 4G bant genişliğini kullanırsın.
Google'a 5G özellikleri yazıp kopyala yapıştır yapmak kolaydır zaten. Ki diğer yorumlara verdiğin cevaplardan, yazdım şeklinden anlaşılıyor kimin daha donanımlı olup olmadığı. Ayrıca bu attığın metin de senin anlattığın şey ile alakalı değil maalesef 😅 Bu metin 5G'nin özelliklerini anlatıyor.
5G ve 4G çekim gücü, birçok faktöre bağlıdır. Bu faktörler arasında frekans bantları, ağ altyapısı, cihazların teknik özellikleri ve çevresel koşullar yer almaktadır. Her biri çekim gücünü etkileyebilir ve bu nedenle sonuçlar değişebilir.
Dediğin gibi, bir telefonun 5G özelliklerine sahip olması, kullanılan şebeke ve çevresel koşulların da etkisiyle, hangi bant genişliğini kullanacağını belirler. Ancak, 5G teknolojisinin genel olarak daha yüksek hızlara ve daha iyi çekim gücüne sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu teknolojinin daha yeni ve gelişmiş olduğunu göz önünde bulundurarak, ilerleyen dönemlerde çekim gücünde daha da iyileştirmeler olabileceğini unutmamak önemlidir.
Bir robot ile konuşsam daha faydalı olurdu gerçekten. Kopyala yapıştır ile ne kanıtlamaya çalışıyorsun? Neyse uğraşmayacağım, kendi hayal dünyanda iyi eğlenceler.
MÖ bilmem kaç yüzyıldan kalma iPhone S6 kullanıyorum 😅yani az da olsa memnunum
ormanlik alanda ölsen çekmez kız o telefon
Yok yok çekiyor 😂😂
Samsung S21 ultra, memnumum ozellikle camerasiyla.
anneminki de 21 f ofzo
Oppo A52 kullanıyorum ama değiştirmem gerek bozuldu iyice pek memnun kalmadım kamerası iyi diye aldım ama kötüymüş
Eski model bir iphone um var, hala temiz, kullanışlı, götürüyor.
Samsung siz ne kullanıyorsunuz
8Plus
Samsung. Evet memnunum
İphone 11 pro memnunum
S23 kullanıyorum memnunım
Poco x3 pro 256/8gb olanı memnunum
Tecno camon 20 pro çok iyi
iphone 11 Memnunun
5G'si yok ama. Metroda çekiyor mu iyi ve ormanlık alanda?
Evet 5G si yok ama her yerde cekiyo metroya hiç binmedim ortada cekiyodur
İoss her zaman başka
Tuşlu tel evet memnunum
Samsung M52 işimi görüyor
İphone 14 kullanıyordum sattım 7 aldım
Xs max memnunum
iPhone 12 güzel yani