İnternet & Teknoloji Bu mouseyi yeni aldım ama çalışmıyor, sadece ışığı yanıyor. Neden olabilir? kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Daha cok yeni aldım sinirim bozuldu Güncellemeler+1 yıl pili bozukmuş çalışıyo şu an Bu mouseyi yeni aldım ama çalışmıyor, sadece ışığı yanıyor. Neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence pil varsa onu değiştirin 0 0 Yorumla
buse53_5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl becerememişsindir çalıştırmayı kanka o tırnağının altındaki pislikler ne gerçekten çok kötü oldum şu an? 0 2 Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Agzımdan aldın lafı tırnaklarındaki pisliklere bak Yorumla kızılsaçlıtutku +1 yıl o pislikleri sana yedirmeyi hayal ediyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl mause mi... Oyle kablosuz fareyi alip bi isigini acmakla calisir mi o, ya bi usb'si olur pcye takarsin onu ya da bluetoothludur ordan baglayacan... 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 854 cevap paylaştı. Kapsamlı bir fareyse belki sürücüsünü falan kurman gerekiyor olabilir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. duracell pil kullan diğer piller çalıştırmayabiliyo 0 0 Yorumla
Mercimekliçorba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Alttaki cevaplar ne oyle ya fjfnvjcnvjvjnv 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Usb sini dogru yere taktiginsan eminmisin 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kullanmadan hurdaya ayrıldı desene 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 922 cevap paylaştı. Taktın mı usb minik aparatı 0 2 Yorumla kızılsaçlıtutku +1 yıl evet Yorumla u KasiKesh +1 yıl 💻 pc gördümü usb algıladımı Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ucundaki usbyi taktinmi pcye 0 0 Yorumla
nickbırakmadınızlo Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kız mouse ı boş ver tırnakların çook güzel 0 0 Yorumla
keyfimekan Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çalışıyor işte ışığı yanıyor daha ne istiyorsun 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. Gayet ideal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence pil varsa onu değiştirin
becerememişsindir çalıştırmayı kanka o tırnağının altındaki pislikler ne gerçekten çok kötü oldum şu an?
Agzımdan aldın lafı tırnaklarındaki pisliklere bak
o pislikleri sana yedirmeyi hayal ediyorum
mause mi... Oyle kablosuz fareyi alip bi isigini acmakla calisir mi o, ya bi usb'si olur pcye takarsin onu ya da bluetoothludur ordan baglayacan...
Kapsamlı bir fareyse belki sürücüsünü falan kurman gerekiyor olabilir
duracell pil kullan diğer piller çalıştırmayabiliyo
Alttaki cevaplar ne oyle ya fjfnvjcnvjvjnv
Güzelliğin karşısında donakalmıştır
Usb sini dogru yere taktiginsan eminmisin
kullanmadan hurdaya ayrıldı desene
Taktın mı usb minik aparatı
evet
💻 pc gördümü usb algıladımı
Ucundaki usbyi taktinmi pcye
Tırnaklarımı nasıl gösteririm şeydi bu
kız mouse ı boş ver tırnakların çook güzel