İnternet & Teknoloji İPhone 13 alacağım renkte kararsız kaldım yardımcı olur musunuz? GizliKullanıcı1935 Takip Et Xper 4 Yaş: 91 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba öncelikle iPhone 13 alacağım fakat beyazmı yoksa siyahım alayım bilmiyorum yardımcı olur musunuz erkeğim siyah kılıf kullanacağım Güncellemeler+1 yıl Güncel.. İPhone 13 alacağım renkte kararsız kaldım yardımcı olur musunuz? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bende siyahı var ama tamamen zevk meselesi içinden hangisi geliyorsa 1 3 Yorumla GizliKullanıcı1935 +1 yıl Siyah güzelmi videolarda koyu lacivert gibi gözüküyor birde siyah kılıfla güzel olur mu Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Evet koyu lacivert gibi duruyor zaten, yani ben farklı farklı renklerde kılıf kullandığım için bir şey diyemem, siyah desenli var bende ve bence iyi duruyor Yorumla GizliKullanıcı1935 +1 yıl Teşekkür ederim sanırım siyah alacağım Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Ben olsam beyaz alırım. Ne kadara aliyorsunkii 1 4 Yorumla GizliKullanıcı1935 +1 yıl Telefonu soruyorsan 37 bin Yorumla SenacCc +1 yıl İyice zam geldi herşeyeee neyse hayırlı olsun Yorumla GizliKullanıcı1935 +1 yıl Teşekkür ederim daha fazla zam gelmeden almak istedim ilk çıktığında 15 bindi Yorumla SenacCc +1 yıl Maalesef öyle git gide artıyor hepsi. İyi düşnmssn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende siyahı var ama tamamen zevk meselesi içinden hangisi geliyorsa
Siyah güzelmi videolarda koyu lacivert gibi gözüküyor birde siyah kılıfla güzel olur mu
Evet koyu lacivert gibi duruyor zaten, yani ben farklı farklı renklerde kılıf kullandığım için bir şey diyemem, siyah desenli var bende ve bence iyi duruyor
Teşekkür ederim sanırım siyah alacağım
Ben olsam beyaz alırım. Ne kadara aliyorsunkii
Telefonu soruyorsan 37 bin
İyice zam geldi herşeyeee neyse hayırlı olsun
Teşekkür ederim daha fazla zam gelmeden almak istedim ilk çıktığında 15 bindi
Maalesef öyle git gide artıyor hepsi. İyi düşnmssn
Siyah al
Beyaz al.