İnternet & Teknoloji Whatsapp Yazan Yabancı Numaralar? damlacanizmir Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen size Whatsapptan yazan yabancı numaraları bana iletin (Trendyol vs İş İlanı). Avukatımla konuştum bugün yazan bütün numaraları davaya ekleyeceğiz. Güncellemeler+1 yıl acil Whatsapp Yazan Yabancı Numaralar? Cevapla Trendyol Soruları WhatsApp Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mammamiam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana da yazıyorlar. Aslına bakarsan kesinlikle dolandırıcılar ama beni dolandırana kadar 750 TL kazanmıştım iki gün içinde 😁 0 7 Yorumla damlacanizmir +1 yıl bugün yazan oldumu Yorumla Mammamiam +1 yıl Nope. Herhalde sen de kazandın bu işten. Numara bulup ona mı yazacaksın? Yorumla damlacanizmir +1 yıl hayır beni dolandırdılar Yorumla Mammamiam +1 yıl Nasıl ya. İlk başta görev dedikleri şeyleri yapıp para almadın mı hiç Yorumla Mammamiam +1 yıl Ne kadarlık bir para kaybettiniz? Yorumla keyfimekan +1 yıl Ne kadar dolandırıldın, o işten sonuç alman zor genelde yurtdıışn da oluyorlar, ancak avukatlar paranı yer burdan. Yorumla Mammamiam +1 yıl +62 857-0422-87275 Bunu bulabildim Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl son zamanlarda bana gelmiyor gelirse mutlaka yazarım 0 0 Yorumla
keyfimekan Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Öyle binlerce numara var nasıl sonuç almayı düşünüyorsunuz? 0 0 Yorumla
Balllıbörek Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Niye uğraşasın ki sonuç alınmaz öyle şeylerden 0 1 Yorumla damlacanizmir +1 yıl sende var mı varsa atar mısın nosunu lazım kötü durumdayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolandırıcı onlar engelle 0 1 Yorumla damlacanizmir +1 yıl sende var mı varsa atar mısın nosunu lazım kötü durumdayım Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. bosuna uğraşırsın engelle gitsin 0 2 Yorumla damlacanizmir +1 yıl sende var mı varsa atar mısın nosunu Yorumla _Thanos_ +1 yıl bende yok bana yazamıyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bana da yazıyorlar. Aslına bakarsan kesinlikle dolandırıcılar ama beni dolandırana kadar 750 TL kazanmıştım iki gün içinde 😁
bugün yazan oldumu
Nope. Herhalde sen de kazandın bu işten. Numara bulup ona mı yazacaksın?
hayır beni dolandırdılar
Nasıl ya. İlk başta görev dedikleri şeyleri yapıp para almadın mı hiç
Ne kadarlık bir para kaybettiniz?
Ne kadar dolandırıldın, o işten sonuç alman zor genelde yurtdıışn da oluyorlar, ancak avukatlar paranı yer burdan.
+62 857-0422-87275 Bunu bulabildim
son zamanlarda bana gelmiyor gelirse mutlaka yazarım
Öyle binlerce numara var nasıl sonuç almayı düşünüyorsunuz?
Niye uğraşasın ki sonuç alınmaz öyle şeylerden
sende var mı varsa atar mısın nosunu lazım kötü durumdayım
Dolandırıcı onlar engelle
sende var mı varsa atar mısın nosunu lazım kötü durumdayım
bosuna uğraşırsın engelle gitsin
sende var mı varsa atar mısın nosunu
bende yok bana yazamıyorlar
Nasıl ne yazıyorlar ki
Cvp verme