Güncellemeler
+1 yıl
Bide silinen mesajlar tarih tarih tekrardan iniyo demi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşlar facebook dosyaları indirme talebi verdim seçtiğim tarih aralığı mail'ime gelicek kaç saat veya kaç gün sürüyo bilginiz var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her an gelebilir. Beklemede kal.
Umarım hızlı olur instagram ve facebook için aynı anda talep oluşturdum yarın öğlene kadar gelirse ne mutlu bana
Napican gelince
Ha bide silinen mesajlar falan hepsi ayrı ayrı inicek demi
Silinen mesajların gelmesi önemli benim için
Hepsi gelmeyebilir. Gelen oluyor ama istediğin çıkamayabilir
Umarım tarih tarih gelir hepsi zaman geçmiyo resmen
Kim ne yazdı ya merak ettirdin iyice
5 senelik bi ilişkim var ve güvenimi yitirdim resmen ya da paronayaa yaptım bilmiyorum onun hesabının verilerini indiriyorum
Ohoo o defteri açarsan ayvayı yersin 😁
Valla o ayvayı yer ama ayvayı mı başka bişeyi mi bilmiyorum merakla dosya eklerini bekliyorum
Sanki o hesabı tek mi var sanıyorsun. Hangi hesaplardan kimlerle takıldı kim bilir 😃
O konularda saf telefonu benim elimde genelde mail hesapları şifreleri telefonun aklınıza gelmiyceği yerlere bakıyorum biz kadınları çok hafife alıyosunuz 😅 öyle bi amatörlük yaptıysa anca kendi hesabından yapmıştır veriler inince ortaya çıkcak o da bakalım
İmkansız. Sen de erkekleri çok hafife alma. Mevzu başka kadın olursa ayakta uyutur seni 😉
Yani öyle bi aptallık yaptıysa keyfi bilir neler kaybetceğini ve alcağı zararı oturup düşünsün 😘
O değilde cidden ortalama kaç saat veya gün sürüyo bilgin var mı 😅
Gelebilir ya her an. Arada maili kontrol et. O değil de ne kaybedecek ki sanki?
En başında 5 senesini kaybetmiş olucak sonrasında canla başla onun için canını verebilcek kadar seven bi kadını ve sonrasında bi çok şey daha en başında öyle biiey yaptıysa kaybettiği karakterimi yüzüne vurmam yeticek böyle bişey varsa aptal gibi onunla devam etmek değil doğruları bilip yolumu çizmek istiyorum eğer yanıldıysamda özrümü diler gönlünü alırım ama birşeyi çok iyi biliyorum hislerim hiç bi zaman yanıltmadı ve üzülen ben olucam bunu bilmek üzücü
Nasıl böyle şüpheye vardın peki? Söylersen belki erkek olarak sana net bir şey söyleyebilirim aldatıp aldatmadigina dair 😁
Erkek arkadalım 30 yaşında hiç karoyla kıxla işi olmayan bi insan güvenin full artı fulldü ona karşı hergün yanyanayız biyere gitme ihtimalide yok facebook algoritması çok kıvvetli yapay zeka sayesinde ziyaret edilenler sekmesinde gördüklerim inkar etti önerilenler diyerek ama ana sayfaya düşen videolar keyfe keder çıkmıyo sonuç olarak baktığın şeylere göre çıkıyo yine yapay zeka sayesinde ama o beni aptal sanıyo onun dışında facebook ayarlarında facebookla kaydolunan uygulamar gözüküyo azar tarzı görüntülü date uygulaması çıkıyo ve ben bu kadar aptal bi insan değilim biliyorum çok üzülüceö beşkide deliricem kötü sonyçlarla karşılaşıcam bu yaptığım haraletle doğruları görüp ama aptal yerine koyulmaktan iyidir gece gece kafa açtım biraz uzun oldu ama durum bu
Sinir ve stresten yazamamışım bile doğru düzgün
Bence gereksiz kuruntu yapmışsın. Benim de arkadaşlarım karı kız videosu atıyor. Açıp bakıyorum. Napalim yani denk geliyor onlar arada. şu an muallakta olay hâlâ
Görüntülü date uygulamasına ne diyosun peki ve bu normal tiktoktaki gibi dans eden karı kız videoları değil
E benim keşfette hep happn çıkıyor. Napabilirim ki? Uyegilim bile yok. Bunlar normal. Şuana kdar ben Şüpheli durum görmedim
Reklam değil bahsettiğim örneğim bi oyun indiriyosun oynamak için bölümlerin silinmesin diye oyunu facebook'a bağlıyosun ya uygulamayı indirip facebook'a bağlamış bağlı uygulamalarda gördüm
Hangi oyun bu
Oyun değil oyunu örnek verdim mesela azar hesabın kaybolmasım diye faceye bağlıyosun ya bu uygulamayı öyle yapmış vdating diye görüntülü bi uygulama
Yani tinder gibi bişey düşün kabul edilebilir bi durum değil
Ee o zaman sıkıntı. Her şey çıkabilir ardından 😃
Sence verilerin inmesini bekleyip herşeye bakıp mı konuşmalıyım yoksa direk uygulamayı sorıyım mı ben içimde tutamam çatlarım veriler inene ladar
İndirme talebiniz devam ediyo diyo sabaha kadar inse keşke
Ya abartma az daha sabret insin onlar 😃😃
Deliricem resmen uyku girmiyo gözüme o canım herşeyden bi haber uyuyo şimdi uyusun burnundan getiricem ben onun
Bide hiç bişey görmemişim gibi aşkım aşkım diyerek yapamam ya
Ya sen yine de bozuntuya verme 😃
Valla dövüp hastanelik etmezsem iyidir yanımda olsa bi kaşık suda boğcam
Abartmaaa yaaa çıldırma dur sakin ol 🤣🤣
Çıldırmak ne kelime yerimde duramıyorum ihanet var ortada sonuçta ve bedeli de ağır olucak ✨
Daha belli değil hele bi çatlama 😃
Öfff uyumaya gidiyorum başım çatlıyo umarımm sabahh inmişş olur teşekkür ederim sanada yardımcı olduğun için
Rica ederim. Bari bi kahvaltı yap acıkmış olabilirsin , o yüzden sinirlisin sen 😃
Genel olarak hep sinirliyim ben maalesef
Sana acilen papatya çayı öneriyorum 😁
Papatya tarlasını şaapsanız gene işe yaramaz 🤦♀️
Yarar yarar sen çay olarak sadece onu iç 😃
2 saate gelir
Valla 9 saat oldu