Güncellemeler
+1 yıl
Whatsapp destek hatti da ayni seyleri soyluyo napcam bilmiyorum
Numaramı değiştirip whatsapp hesabımı sildim. Yeni hesap açıp eski numaramı ekledim. Ancak eski hesabin pp duruyo napmam gerekir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
mesajlar silinmez.
Whatsapp hesabını silsende mesajlar silinmez. Profil resmide bilgisayardan girince görünür eski hali gibi. Telefondan silinir yanı uygulamayla alakalı
Hesabi silmeyi unutmusum. Destek hattina yazdim bekliyorum
120 gün boyunca hiçbir erişim sağlanmazsa silinir ama günümüzde ne yazık kı sürekli herkes hattını kapatıp yeni numara alıyor ve senin numaranı da başkası alırsa wp açınca senin hesabın açılır muhtemelen düşük bir ihtimalde
Evet maalesef yani cok sacma. 120 gun kuralini ben de okumustum. Destek hatti bisey yapar belki
Bende de bı ara profilim varken yok gosteriyodu uygulamadan kaynaklı bı sorun ama düzeliyor
Yok ya ben hesabimi silmeyi unutmusum destek hattina mail attim
Bilemedim maalesef
Buradan yaz olur mu
İstek attim bi ara yazarsin
Amuda kalkman yeterli olur
Silinmiyor mu
Ya numarami degistirdim wp hesabimi silmek yerine uygulamayi silmisim o yuzden kaldi
Eski numarayı mı kullanıyorsun
Yav numarayi degistirdim diyom ya nesini anlamadin? Eskiyi kullancaksam numarayi niye degistireyim?
Kusura bakma
Yani Whatsapp'ta eski numaranı mı kullanıyorsun demek istemiştim
Yok hayir degistirmem gerekti degistiridm. Whatsap hesabini kalici sil diyecegime uygulamayi silip yeni numarayla hesap actim eski hesap oyle kaldi
Sana bi zararı var mı
Yani yok
Canını sıkma öyleyse 😉
Baksana
Neye
Tekrar bir daha dener misin.
bence olur
Durmaması gerekiyor
Galiba hesabi sil diyecegime sadece wpyi silip yeni numarayla giris yaptim. Destek hattina yazdim bekliyorum. Tamamen kaldirsinlar
Bi kapat aç
Telefonu mu?
Aynen 3 5 dakka bekle
Tamam. İnternette silinir yaziyo cunku
Muhtemelen haber ver silindi mi die
Silinmemis. Bi arkadasima da sordum o da fotograf duruyo dedi
Uygulamayı kaldır indir
Yaptim onu ayni ya. O fotografin silinmesi lazim
Ne war ki foto da
Kendi profil fotom var silinmesi lazim
Hayr yani cıplak mı bu kadar sey yapıorsn
Yok normal foto da. Birisi yuzunden degistirdim. O fotonun orada durmamasi lazim hani profilin benim oldugu anlasilmasin diye anladin mi
Anladım canm ince iş diyorsun kolay gelsin
neden olur
Degistir
Ya ben numarami degistirdim. Wp hesabi kaldir diyecegime uygulamayi sildim sanirim. Yeniden indirip yeni numaramla kaydoldum. Simdi eski hesabima erisemiyorum cunku numara kullanilmiyor artik. Kullanilmayan numaranin hesabinin silinmesi lazim