Şahsen bana Nemrut gibi geliyor hiç gülmüyor aynı ruh gibi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kim seviyor ki Alaattin Çakıcıyı. Ergen mafya olma derdi olmayanlar hariç
Saçmalama istiyorsan adamın videolarına bak 40 yaşındaki adamlar elini öpmeye gidiyor cidden komiksin😂
Elini öpmeye mi gidiyorlar. 😀 Siz harbi bir şey bildiğiniz yok. Yeraltı dünyasında güçlü gözükmek için kendi parasıyla adam tutup kalabalık görünme isteği ve korku ile el öptürme olayı olur. Sen her sakallıyı deden mi zannediyorsun
Aynen aynen haklısın onun için sedat peker miting verdi mitingede parayla adam götürürdü 😂Birde 100 kişi de değil 10.000 kişi ayrıca çakıcı trabzona gidince trafik duruyordu bende videoda görmüştüm çok şaşırdım
Sedat pekerin mal varlığından haberin var mı senin? Ve her tanıştığı kişiye özek yapım tespih verdiğinden. Para olmadan yanında kaç kişi durur zannediyorsunuz. Dünyadaki en büyük mafyaların yanında duran adamlara para verdiğinden haberin yok mu?
Hahaha cidden komiksin korumaları anladımda ki adam tespihte versin yani!!!
Yaşına baktım da.18 yaşındaymışsın. Fazla uzatmaya gerek yok.
Yeraltı dünyasında paranın önemi yok hep yanlarında duranlar özel fedaikeri. Hepsi sevgiyle birbirlerine bağlı. 😅
Tamam ufaklık hepsi gerekten sevip sayıyor. Nede olsa sevgi pıtırcığı kişiler onlar sevilmeyecekte kimler sevilecek 😅
Sen içlerinde misin anlamadım şimdi yer altı dünyasınin icindeyim dersin KS da düşük bütçeli mafya bitmiyor 😂Para veriyoruz diye sana bilgi geldi
Tamam ergenus 😅 Sen her gördüğüne inan. Sen supermenede inanırsın 😅
Lan canımsın parasız anan babana vermiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun
Sen bu arada yaşımın doğru olduğuna ne inanıyorsun burdaki herkesin yaşı doğru olsa sende 100 yaşında oluyorsun çok bilmiş bence sende 15 yaşındasın
Yani tartışmaya gerek yok senin gibi her şey bildiğini zannedip bir b*k bilmeyen insanlar çok gördüm
Yav he he 😅 Ayarlayımmı bir mafya Gerçi sen şu mafya tanıdığı olan var mıdiyen enbesilsindir bu kesin. Biraz büyü her şey göründüğü gibi olmadığını kavra ufaklık
Herkes her şey göründüğü gibi değildir der ama kimse bir şey anlatmaz
Sen her görünüme gösterilmek istenene inan. Alaattin Çakıcı dediğin adam kendi karısını öldürmüş birisi. O kadar iyi birisiki etrafında hep seviliyor hiç korkan ya da para yedirdiği kimse yoktur kesin. Sende bul öyle birisini üçüncü sayfa haberlerinde seninde haberini okuyalım. Ardından deriz sevgi pıtırcığı mafya sevgilisinin aşkını ispatı diye
Kim dedi mafyalardan hoslandigimi kafandan senoryalar uyduruyorsun ayrıca adamı bende sevmiyorum sadece söylediğin şeyi saçma buldum mafyanin yanındaki herkes paralı tamam belli bir yere kadar bazıları paralidir bu her meslek grubunda var ki ayrıca illa öldurulmem için mafyayla çıkmama gerek yok iş adamları veya doktorlarda karılarını öldürüyor hatırlatırım 😉
Okumadım bile 😅
Kuşkusuz en büyük en yargim bu uygulamada konuştuğum herkesi adam sanmamdi git s*k yala b*tch
O dediğini senin gibiler yapmıyormuydu 😅
Yaptığın için bunu diyorsun dimi ergenus 🤣
Dediğim lafı bana iletiyor mal akıl yaşta değil baştadır dedikleri bu olsa gerek😂
bir şey mi dedin ufaklık 🤣
Ananın a*ı
Bu arada seviliyor dediğin adamda ülkücü olarak geçer m. al.
Bir önceki sorunla da çelişiyorsun ki Alaattin çakıcıyı dönemin ülkü ocağı başkanı bile içinde canavar var demişti.
Sen bi karar ver seviliyor mu sevilmiyormu. 😅
Ucuz kişiliktesin işte. Kudur 😅
Sende işsiz gibi gidip sorduğum bütün sorulara bakmışsın aynen aynen okumuyorsun yazdıklarımı ama herhalde beynin algilamadi okurken ulkuculeri sevmem demiştim zaten 😂
Bana yazma yeter çok bir derdin varsa özelden yazarsın 😉
İşsiz mi. Böyle mi kendi ma. llığını savuşturmaya çalışıyorsun 🤣 Çirkefleşmeniz aşırı komik oluyor. Klasik kezban modundasın 😉
Aynen aynen haklısın
Biliyorum kezban 🤣
Cahil insanlara verilebilecek en büyük cevap susmaktır şimdi defol git tatlım
O yüzden mi sabahtan beri konuşuyorsun 😅
Aynen
Kendi kendini bu kadar küçük düşürmekte büyük başarı 🤣
Kusura bakma.🙄 Saçma bir sebepten dolayı kalbini kırdım sanırım.
Kişisel algılamazsın umarım
Kişisel mi algilamayayim dünden beri aklına geleni söyledin sırf bir moruk yüzünden 😂neyse boş ver
Çakıcıyi oğlu bile sevmiyor insanlar mı sevecek aynı canavar dediğin gibi
Tabiki kişisel algılama 😀 Benim için normal bir tartışmaydı 😀 Şahsi değil 🤷♂️
Ki eşim beni aldattı deyip eşini öldürmüştü meğerse kadın aldatmamis iftira atmış kadının üstüne yani uzun mesele başını agritmayayim boş ver
Alaattin Çakıcı hakkında çok şey biliyorum ama. boş ver iğrenç bir dünyaları var. Gerçi şu zamanda galiba herkeste biraz biraz çıkar ilişkileri olmaya başladı. Zor zamanlar 😀
Medyadan mı yoksa tanıyor musun umarim sadece medyadan tanıyorsun
Dündar kılıça birileri yüzünden cephe almaya başlamıştı. Öldürdüğü kadın eski yeraltı dünyasının kızı.
Biliyorum zaten kim olduklarını öldürdüğü kadının çocuğu da çakıcı gibi oğlunun adı onur ozbizerdik o da bir kadın cinayeti işledi. Sebep şu ki sözde onuru aldatmış 2,3 sevgilisinide hastanelik etti
Medya değil. Onlarla tanışmış kişiler vasıtasıyla. Onların anlattıkları vs şey. Hatta bir kitap yazarınada aynı şeyleri söylemişti. Hangi kitapta geçiyordu🤔 Soner yurdakulun ya bay pipoda ya da abi adlı kitabındaydı. Tam hatırlamıyorum şimdi hangisi olduğunu
anladım
Neyse ya tatlıya bağladığımıza göre 😀
Belki başka sorularda görüşürüz
Bencede konuşuruz başka sorularda bu arada bir şey sorucam cakicinin üvey oğlu hakkında ne düşünüyorsun cidden merak ettim o da cinayet işlemiş
Dündar kılıcın torunu. Suç dünyasının içinde yetişmiş birisi. Tehlikeli kişiler. Hem dedesinden kalma nam var hem para var. O kadar pervasız birisi. Ve o âlemde ayakta kalmak için acımasız olması gerekir. Uzak durulması gereken birisi. Kurtlar vadisinde çakırın oğlu onu simgeliyor üç aşağı beş yukarı psikolojisi aynı.
Özelden mesaj atsam olur mu bu konu hakkında bir şey soylucem
Mesaj kutum kapalıydı takip ediyim mesaj atın
Mert adam olduğu kimseden korkmadığı için
Cahil insanlar katillere hayran olur sende mi hayransin
Değilim. ama bu tür adamların hepsi katil. Kitle dediğin gibi kör cahil. Ben sana neden hayran olduklarını ilettik