Güncellemeler
+1 yıl
Ben birine mesaj isteği gönderdim bisey yazdım davet gönderildi diyor ama bi de bi yazı çıkıyor diyoki "bu hesap herkesten gelen yeni mesaj isteklerine izin vermediğin için mesajını alamıyor. " Şimdi benim mesajım gitti mi gitmedi mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Buyur yardimci olim
Ben birine mesaj isteği gönderdim bisey yazdım davet gönderildi diyor ama bi de bi yazı çıkıyor diyoki "bu hesap herkesten gelen yeni mesaj isteklerine izin vermediğin için mesajını alamıyor. " Şimdi benim mesajım gitti mi gitmedi mi
Gitmedi maalesef. Ya ünlü birisi ya da o ayari takip edince mesaj yazabiliyorsub
Peki emin misiniz.
100%
Sizinle bi deneyebilir miyiz instagramdan nolursunuz
Mesaj gitti, ama kabul etme yeri var, onu kabul ettikten sonra görebilir
Instagrama gelin nolur
Denememize gerek yok, yüzde yüz eminim
Onun kabul etmesin gerekiyor mesajini
Insan konuyu söyler
Gitmemiş oluyor cunku kapatmış karşıdaki kişi herkesten mesaj isteği almak istemediği için kapatmış
Sizinle bi deneyelim lütfen instagramdan
Olur
Instagram adınız
gitmedi yazamış ya
noldu ki?
gitmedi kuzum bendede öyle ayarlı isteğini kabul etmesi gerekli
o sana mesaj atınca atabilirsin sende
Ana sonuçta mesajı gördü demi
Ne konuda da
Gitti ama o kabul etmedi
Hayır bence oyle değil
O zaman se daha iyi biliyorsun
Bi instagramdan deneyebilir miyiz nolur
Olur
Onstagram kullanıcı adınız nedir
Sorun ne
Seni aldatiyor