İnternet & Teknoloji iPhone 15 alacak olsaydınız, hangi rengi alırdınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor İphone 15 alacak olsaydınız hangi rengi alırdınız? Mavi Pembe Sarı Yeşil Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç iPhone 15 alacak olsaydınız, hangi rengi alırdınız? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İphone 15 alacak ne akılsızlık ne de para var bende ama alsaydım da siyah renk almak isterdim güzel bir renk çünkü 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bi telefona o kadar para verecek kadar aklımı kaybetmedim gadası 🙃 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Mavi olurdu, beyaz neden üretmiyorlar ona çok şaşkınım. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz proda var normal olanda yok Yorumla busegmss +1 yıl O zaman ben 15 pro, beyaz tercih ederdim olarak değiştiriyorum cevabımı 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben beyaz siparişi verdim Yorumla busegmss +1 yıl Hadi hayırlı olsun 🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🤗 Yorumla
ıasdıasdıasd Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Alacaksınız kısmından sonrasını okumadım çünkü alamıycam. Şimdi gelir asgeri ücretle maaş alanlar şundan alacam diye başlarlar. Maalesef ki üzücü... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Alacak olsaydınız demiştim :)) Yorumla ıasdıasdıasd +1 yıl Ya anladım da alacak olsaydınız veya alacaksınız ne farkeder? Alamayacağım sonuçta. Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Pembe olurdu çok tatlı mor olsaydı mor alırdım. Mor rengine hayranım💜🩷 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karar veremedim ya siyah mavi ve yeşil arasında gidip geliyorum 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Mavi güzel olur. şu an kullandığım da yeşil. Ama iPhone 15 değil 🤣 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gold rengi varsa ondan olsun 😂 Gold detaylı şeyleri seviyorum. 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Mavi alırım..Benim telefonumda mavi renklidir. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Bir telefona 100.000 TL para vermem renk önemli değil 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Şu anki kullandığım yeşil ile cıkan yeşil aynı ise yeşil alırdım 2 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 557 cevap paylaştı. Mor alırdım kesinlikle. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Mor yok Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Görselde gördüm de hoşuma gitti olsaydı iyi olurdu. Yorumla Melisaahh +1 yıl Prosunda var mor kandırıyo seni Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Şaşırmadım o kandırıkçılığı sever Yorumla
denizismail Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Beyazlar lekelendiği için ya siyah ya da mavi tercih ederim 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mavi. Ama mor da hoşuma gitti he renkli severim 😁 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağ baştaki Mavi galiba onu tercih ederdim 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. Siyah şimdi değilse ne zaman 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Tabi ki siyah asaletin rengi 1 0 Yorumla
sinirlisogan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 14 pro max mor var geldiği anda gri renk alacam 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. İPhone 15 almam asla 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben verdim siparişi bile Yorumla flaneurx +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Niye 🙄 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mavi 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siyah alacak gibiyim 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Pembe alirdimmm 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mor güzelmiş 💜 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İphone 15 alacak ne akılsızlık ne de para var bende ama alsaydım da siyah renk almak isterdim güzel bir renk çünkü
Bi telefona o kadar para verecek kadar aklımı kaybetmedim gadası 🙃
Mavi olurdu, beyaz neden üretmiyorlar ona çok şaşkınım.
Beyaz proda var normal olanda yok
O zaman ben 15 pro, beyaz tercih ederdim olarak değiştiriyorum cevabımı 😄
Ben beyaz siparişi verdim
Hadi hayırlı olsun 🙏🏻
Sağol 🤗
Alacaksınız kısmından sonrasını okumadım çünkü alamıycam. Şimdi gelir asgeri ücretle maaş alanlar şundan alacam diye başlarlar. Maalesef ki üzücü...
Alacak olsaydınız demiştim :))
Ya anladım da alacak olsaydınız veya alacaksınız ne farkeder? Alamayacağım sonuçta.
Pembe olurdu çok tatlı mor olsaydı mor alırdım. Mor rengine hayranım💜🩷
Karar veremedim ya siyah mavi ve yeşil arasında gidip geliyorum
Mavi güzel olur. şu an kullandığım da yeşil. Ama iPhone 15 değil 🤣
Gold rengi varsa ondan olsun 😂 Gold detaylı şeyleri seviyorum.
Mavi alırım..
Benim telefonumda mavi renklidir.
Bir telefona 100.000 TL para vermem renk önemli değil
Şu anki kullandığım yeşil ile cıkan yeşil aynı ise yeşil alırdım
Mor alırdım kesinlikle.
Mor yok
Görselde gördüm de hoşuma gitti olsaydı iyi olurdu.
Prosunda var mor kandırıyo seni
Şaşırmadım o kandırıkçılığı sever
Beyazlar lekelendiği için ya siyah ya da mavi tercih ederim
Blue Titanyum.
Almayacağım için renk telaşım da olmaz
Siyah iyidir..
Almam, alırsam siyah alırım...
Mavi alayım lütfen😄
Siyah, alacağım zaten.
Sarımsı turuncu
Siyah asil bir renk
Mavi. Ama mor da hoşuma gitti he renkli severim 😁