İnternet & Teknoloji Nvidia 630m valorant Açar mı (Low ayarda)? Atakan1234a Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İşlemci: intel core i5 3210m Ekran kartı: nvidia gt 630mRam:8gb Nvidia 630m valorant Açar mı (Low ayarda)? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bol_pantolon Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Rami yüksek ama yavaş calisir 0 2 Yorumla Atakan1234a +1 yıl Zaten low ayarlari en düşüğe vurmmuycam 50 60 a yakin alsa yeter surekli fps düserse driverlari guncellerim Yorumla bol_pantolon +1 yıl Tamamm Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Açar ama tatmin etmeyebilir düşük ayarlar 0 7 Yorumla Atakan1234a +1 yıl Cokta düşük değilde 50 60 fps gorecek kadar Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Zaten monitör 60 hz ise 60 fps yeter ama görsel kalite düşüyor Yorumla Atakan1234a +1 yıl 720p ye ceksem yeter bence Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Deneyin Yorumla Atakan1234a +1 yıl Kalite aşırı düşük olmadıktan sonra bi sıkıntı yok Yorumla Atakan1234a +1 yıl Yok laptop alicam da o yüzden laptop su an yanımda değil iyi biai almak istiyorum hem ders calisiyim hemde orta derecedeki oyunlari oyniyim zaten fazls oyun oynamıyorum Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Alabildiğinizin en iyisini almak iyidir ileriye dönük olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rami yüksek ama yavaş calisir
Zaten low ayarlari en düşüğe vurmmuycam 50 60 a yakin alsa yeter surekli fps düserse driverlari guncellerim
Tamamm
Açar ama tatmin etmeyebilir düşük ayarlar
Cokta düşük değilde 50 60 fps gorecek kadar
Zaten monitör 60 hz ise 60 fps yeter ama görsel kalite düşüyor
720p ye ceksem yeter bence
Deneyin
Kalite aşırı düşük olmadıktan sonra bi sıkıntı yok
Yok laptop alicam da o yüzden laptop su an yanımda değil iyi biai almak istiyorum hem ders calisiyim hemde orta derecedeki oyunlari oyniyim zaten fazls oyun oynamıyorum
Alabildiğinizin en iyisini almak iyidir ileriye dönük olur