arkadaşlar bir sorum olucak ana masada olaki ekran kaydetme programı var bandicam, vss veya diğerleri gibi ana masa bunu açsa kendi bilgisayarından ve diğer bilgisayara bağlansa o bilgisayardaki görüntüyü de kaydeder mi yoksa açtığı program öylece kalır mı kendi bilgisayarını mı kaydeder bağlandığı bilgisayarıda kaydeder mi kesin bilgi
Cevabın nedir?
Ben internet cafede çalışmıştım. Ekran görüntüsü fotoğrafı kaydedilebiliyor. Yani ana masada oturan eleman isterse senin facebook mail adresini öğrenebilir. Ben de yapmıştım. Güzel kızların msn adresini alıyordum. (O zamanlar facebook yoktu). Fakat bu yaptığımın dışında kayıt olayı falan olmadı. Zaten nasıl kaydedilecek bütün bilgiler, harddiskin kapasitesi yetmez. Kaydetme olayı olmaz, olursa sadece görüntüleme olayı olur :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyani mesela şöyle söyleyim olaki karşı tarafta kızın uygunsuz davranışlarını gördü ve bunu kaydetmek istedi video şeklinde nete vermek istedi yani böyle birşey düşünürse kaydetme imkanı nedir video olarak ekran kaydetme videosu şeklinde
Soran+1 yılyani ekran kaydetme programları falan varya onları yüklesede mi ekranı video olarak çekemez diyorsunuz kesin.. olarak
- +1 yıl
Fotoğrafları kaydedebilir sadece. Video olarak kaydedebilmesi için ana masadaki programda da video özelliği olması gerekir, benim bildiğim kadarıyla öyle bir program yok. Sadece anlık görüntü alabilir. Öyle bir program çıksa bile videoyu kaydetmek için ek bir bir ekran videousu kaydetme programı yüklemesi gerekir. O durumda da ekran videosu hep açık zorunda olmak zorundadır; çünkü kaydetme programı da aslında ana masanın ekranını kaydeder. O da uzun süreçli birşey değil yani, yapamaz o kadarını.
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumunuz için
En İyi Cevaplar
Kaydetmesi çok kolay. İnternete yüklemesi çok kolay. İsterse hesap ödemeye gelenler vs olsun yine kaydeder. Kes kırp birleştir yazmışsın yorumlara onları yapması da çok kolay. Belkide erkek arkadaşın kaybetmiştir. Bilemezsin siz ayrıldıktan sonra nete yükler ünlü bile olursun belki. Şevval den neyin eksik. Aksini iddia eden varsa buyursun tartışalım.
010 Yorumla
Soran+1 yılşevval derken
Soran+1 yılyorumun için teşekkürler ünlü olur muyum bilmem ama gece gece güzel moralim bozuldu sağol.
Soran+1 yılevet gördüm...
Soran+1 yıl24 yaşındayım.. malesef bir okadar bu yaşa göre de malım...
Soran+1 yılbildiğin p*rno siteleri var mı ya da bu tarz video ya da resim çekildiğinde nerelere atabilir bu insanlar..
Soran+1 yılseni takip edeyim sen yaz öyle cevap verebilirim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
İsterse kaydedebilir hatta ger masayı aynı anda ayrı ayrı bile kaydedebilir işini bilen biri ise..
044 Yorumla
Soran+1 yılbunu çoğu int. cafe yöneten biri bilir mi peki.
Soran+1 yılneden çeker ki hadi çekti diyelim internete koyma ihtimali nedir
Soran+1 yılkafamda deli sorular mesela bu kişi olaki beni çekmeye karar verdi açtı bandicam gibi bir programı diyelim beni kaydetmesi için ekranın açık olması gerekiyor bağlandığı masanın ama aynı zamanda hiç mi bu kasaya vss hesap ödemeye ya da masa açmaya kimse gelmiyor o arada ekran onu da keser sonra bunları düzeltmek için videoyu kes düzelt vss çok uzun işlemler değil mi uğraşırlar mı bunun için
Soran+1 yılçift monitorden kasıt iki bilgisayarsa o int. cafeyi bende biliyorum öyle bir durum yok bir tane bilgisayar var evet
Soran+1 yılya dediğim şu arkadaşım benim erkek arkadaşım gitti int. cafeye ve karşısında kız soyunuyor yani öyle bir görüşmeleri oluyor ana masa bunu gördü diyelim kızı soyunurken vss kaydedip nete alabilir mi yani bunu yapar mı yapması için illa sebep gerekir mi
Soran+1 yılkaydettiyse zaten o atmasada biri görse her türlü atar nete o zaman
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
Soran+1 yılnedenini niçinini geçtik artık olan oldu bir kere
- +1 yıl
O halde yapacak bir şey yok, olası durumlara katlanacaksın.. Ama internete düşmesi gibi bir durum yaşamazsın korkmana gerek yok bu konuda.. Ciddi anlamda ip karıştırıcı program kullanan biri olup, yerinin saptanamayacağından emin olması gerek ki böyle bir şeye kalkışsın.. Aksi takdirde ne zaman nerede paylaşıldığının vs bulunacağını çok iyi bilir ve yaptırımları ciddi anlamda büyük olduğu için kimse böyle bir şey yapmaya cesaret edemez.. En fazla kendisi ve çevresindeki insanlara izletir zevkini yaşar...
Soran+1 yılo kadar p*rno sitesi gezdim bir halt bulamadım zaten bir sürü paylaşılmış video var çoğu sitedede aynı tarz videolar var bir şekilde karşıma çıkardı heralde değil mi olsaydı
Soran+1 yıl110 tane p*rno sitesi gezmişim şimdi saydım valla gülebilirsin ama not bile almıştım baktıklarıma çoğu videolar birbirinin aynısı yani ayni kişiler var birbirinden çalıyorlar sanırım bulamadım o kadar gezdim resim sitesi p*rno sitesi ama yok işte
Soran+1 yılinş. dediğiniz gibidir çünkü benim korkum uygunsuz görüntüler sevgilim askerdeyken askerlik süresince oldu yani bir değil birden fazla kez umarım başıma gelmemiştir kötü birşeyler ama erkek arkadaşım bana o zaman ben önlemimi almıştım vs diyor hiçbir çıkmayacağına da nasıl ediyor bilmem ama garanti ediyor 100 de 100 emin
Soran+1 yılben amatörlere değilde girdiğim sitelerde şu şekilde arattım hep turk ya da turkish, ya da webcam turk diye arattım o şekilde çıkan tüm sayfaları tek tek gezdim ama hiçbirşey bulamadım yani bu kadar aramayla bulamadıysam başkaları nasıl bulabilir bilmiyorum çünkü özellikle aradım ve bana diyorlar ki bilemezsin bir sürü p*orno sitesi var sen 100 tanesine bakmışsın ama milyonlarca var benim gezdiğim siteler genelde bilindik siteler yani herkesin bildiği siteler falan olsaydı sonuçta onlardada olurdu diye düşünüyorum bir şekilde zaten çoğu birbirinin aynısı.
Soran+1 yılo bana şunu söyledi ben akınsoftu devre dışı bırakıyordum yani ana masa beni görmüyordu diyor açıklaması bu o kişinin bundan da emin
Soran+1 yılevet böyle bir ihtimalde var ama bir sürü sahte face falan var o kadarı çok fazla onları tek tek bulamam :(
Soran+1 yılumarım bir şekilde benim karşıma çıkmaz ya da çevremin ailemin dostlarımın ne bileyim işte yaa :(
Soran+1 yılnasıl yani siliyor derken kaldırıyor mu onları belli bir süreden sonra bu arada bu olay olalı 1 sene oluyor yani bir senedir karşıma birşey çıkmadı çok şükür inş. bu saatten sonra da çıkmaz
Soran+1 yıliçime su serptiniz ya çok teşekkür ederim peki merak ettim facebook neden siliyor öyle görüntüleri anlamadım
Soran+1 yılçok güzel konuştun teşekkür ederim :)
Soran+1 yılyok devam etmiyor 3 ay önce ayrıldım ondan oda evlenmek istiyor şuanda ama ben onu istemiyorum bana diyorki hadi gel evlenelim hem içinde kuruntuda kalmaz boştan yere streste yapıyorsun falan diyor ben onunla bu sebepten dolayı evlenmek zorundada kalmak istemiyorum
Soran+1 yılo biten ilişkim benim 4 yıllık bir ilişkimdi şuanki evet sevgim kalmadı ona karşı o benim hatamdı yanlışlarımdı onda kaldı bitti birdaha tekrarlanmamak üzere
Soran+1 yılumarım birşey çıkmazda böyle bir sorunla karşılaşmam ha çıktı diyelim kabul etmesede kendi bilir herkes bir hata yapar benimki mallık düzeyindede olsa işte hataydı
Soran+1 yılsorun yapabilirde sonuç itibariyle bunu kaldırmak öyle her erkek için kolay birşey olmaz gurur kaldırmaz ben bile yaptıklarımı kaldıramıyorken
Tamam kamera açtın gösterdin oranı buranı korkuyorsun şimdi de.
Bişey olmaz merak etme.
Artık o tür görüntüler iş görmüyor.015 Yorumla
Soran+1 yılben int. cafeye gitmedim giden bir erkek olsa karşısındaki kız yapsa bunları ana masa kaydeder mi yani bu olayda birden fazla tekrarlansa
- +1 yıl
E zaten öyle olacak.
Sen gidip internet kafede açamazsın oranı buranı, Oracıkta hallederler valla. Tövbe tövbe.
Ne oldugunu anladım ben.
Kısaca söylemek gerekirse korkman gerekmiyor.
Aynen bu sorunun aynısı 4-5 gün önce soruldu, Orada bir çok cevap var.
Sitede aratarak o konuyu bul, Onları oku.
Soran+1 yılyani dikkate almaz mı ana masa diorsunuz.
- +1 yıl
Dikkate almaz çünkü o tür görüntülere insanların ihtiyacı yok artık.
daha açık saçık videolar var bir sürü, kimse bir gögüs görecegim diye bakmıyor yani.
ayrıca internet kafeciler görüntüyü donuk donuk görebilirler yani parça parça görünür net olmaz sana söyledigim konuyu bul orayı oku dedim orda detaylı anlatılmış
Soran+1 yılo konu kaldırılmış :(
Soran+1 yılbilgidiniz siteler var mı p*no ya da fotograf atılabilecek siteler kontrol etmem gereken siteler nelere atmış olabilir birşey çekmişsede ya da video kaydetmişsede
Soran+1 yılben sizi takip edeyim o zaman takip ettiğim zaman mesaj atabiliyorum şu an mesaj atamıyorum
Soran+1 yılsiz mesaj atınnn lütfen bildiğiniz tüm yerleri bakmam gereken neresi varsa fotoğ. ve video yüklenen siteler nelerse
Soran+1 yılşu an takip ediyorum sizii göremiyor musunuz beni
Ana masadaki senin oturdugun bilgisayardaki tum yaptiklarini gorebilir ve izleyebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılgörebildiğini biliyorum ama bazı uygunsuz birşeyler görse görüntülü konuşurken falan kız bir takım birşeyler yapsa soyunsa vss falan ana masa bunu kaydedip yayar mı internete koyar mı
+1 yılCafecinin tecrübesine kalmış istese kaydeder açık ve net
06 Yorumla
Soran+1 yılbu kolay birşey mi onlar için
- +1 yıl
evet bilen için kolay iş ve yapması çok basit bişey uzun uğras değil
Soran+1 yılpeki böyle birşeyi kaydetse hangi sitelere atar bildiğiniz açık foto veya p*rnografik görüntüleri hangi sitelere yüklerler bir fikriniz var mı
- +1 yıl
tonlarca p.. rno sitesi var nereye attığını bulamassın ki
Soran+1 yılpeki resim sitesi var mı bildiğiniz yani foto çekmiş olsa hangi sitelere atarlar genelde bu tarz insanlar
- +1 yıl
öylede tonlarca site var bulunması imkansız
Senin yaptığın herşeyi Görüyor internet Cafe sahibiydim kızların yaptığı herşeyi görüyordum :D erkeklerinde tabi
012 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunu kaydeden int. cafeciler var mıdır
Soran+1 yılbirkaç uygunsuz hareket o yüzden kaydetme imkanlarının olduğunu bilmiyordum onu kaydetmiş olsaydı sizce hangi sitelere foto ya da video yükler bir fikriniz var mı genel olarak
Soran+1 yılint. cafede oturan benim erkek arkadaşımdı benimle görüşmüştü kaydetme ve bunu int. koyma ihtimalinden korkuyorum bu olayın üzerinden 1 yıl geçti eğer koymuş olsaydı bir şekilde karşıma çıkar mıydı bu durum
Soran+1 yılve bu durum birden çok tekrarlandı çoğu kez aynı int. cafeye gidiyordu :( o
Soran+1 yılbildiğim tüm siteleri gezdim 50 nin üzerinde p*no sitesi ve 3-4 tane türk açık resimlerin paylaşıldığı formları gezdim olsaydı bir şekilde karşıma çıkardı değilmi yaa :(
Soran+1 yılve bu olayın üzerinden tam 1 yıl geçti
Soran+1 yılbu korku beni mahvediyor gün be gün şu an o insanla ayrıyız ve bana evlenme teklifi ediyor bu düşünceler yüzünden onunla evlenicem diye korkuyorum çünkü artık onunla barışmak falan istemiyorum napıcağımı da bilmiyorum sıkıştım kaldım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmediğiniz internet kafelere gitmeyin özellikle bayanlar.
Yapmış olduğunuz herşeyi kaydeder.10 Yorumla
+1 yılBir yildiz topolojisinde agdaki bilgisayarlarin yapabilecekleri sadece ekran goruntusu almak degildir. Herseyi yapabilir :)
00 Yorumla
+1 yılyinemi sen
ya rahat ol sadece güvenlik kamerası kaydeder bağlanabilir ama öyle bişey yapamaz.04 Yorumla
Soran+1 yılgüvenlik kamerası kaydeder derken arkadaşım
- +1 yıl
cafeye gözetleyen kamera hırzıklık olaylarına kaşı kullanılan kamera varya o işte ama senin dediğin şeyle alakası yok sadece o kaydediyo demek istedim ana bilgisayar kaydetmiyo.
Soran+1 yılteşekkür ederim valla siz olmasanız varya ben burada durup kafayı yerim çok sağolun benim yaptığım bir edepsizlikti hataydı ve ben zaten pişmanım bunu ben zevk aldığım için değil sevgilimi çok sevdiğm için gözüm kör olmuştu resmen o istedi ısrar etti o yüzden yaptım ama en büyük hatamdı :(
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılkız yine mi sen :) merak etme olmaz öyle bşey
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) ilahi valla hiç güleceğim yoktu seni takip edebilir miyim müsaitsen sana sorularım var bu konularla ilgili vaktin varsa
- +1 yıl
tabi
Soran+1 yılseni takip ediyorum bana mesaj atabilir misin xper sayım yetmiyormuş sana mesaj atmaya sen atmadan :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstediği kasanın yaptığı herşeyi görebilir.
00 Yorumla
+1 yılKaydeder
13 Yorumla
Soran+1 yılyani isterse bağlandığı bilgisayarın kişinin görüşmesini video altına alabilir diyorsunuz öyle mi ekranı çekebilir resim olarak demiyorum video olarak diyorum.
- +1 yıl
Evet isterse videoyada alir resimde ceker hatta tum kalvye yazismalarinizin dökümünü bile çıkartır
Soran+1 yılanladım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası