İnternet & Teknoloji Biri bizi wp'den engelleyince hemen hakkında yazısı silinir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birine mesaj attım 2-3 gündür mesajlar düşmüyor (2 tik olmuyor bile) Güncellemeler+1 yıl Güncel Biri bizi wp'den engelleyince hemen hakkında yazısı silinir mi? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
petiteprincesse Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafı yok mu veya önceden yazısı var mıydı kayboldu ise engellemiş olabilir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf koymuyor hiç yazısı görünüyor ama mesajlar düşmüyor Yorumla Soran +1 yıl Bir insan 2-3 gün boyunca hiç mi wp ye girmez bilemiyorum Yorumla petiteprincesse +1 yıl Yazısı görünüyor ise engellememiştir, belki interneti yok veya oradan interneti kapattı? Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun engellemiş olma ihtimali yok dimi yazı görünürken Yorumla Soran +1 yıl Çünkü engeller engellemez yazı siliniyor diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Wp den internet nasıl kapatılıyor anlamadım Yorumla petiteprincesse +1 yıl Evet engelleyince hem fotoğraf gidiyor hem de yazı görünmüyor Yorumla petiteprincesse +1 yıl Ayarlarda yapabiliyorsun onu ya ama Wi-Fi açınca gelir mesajlar sadece kendi internetin açık olunca kapatabiliyorsun whatsapp için Yorumla Soran +1 yıl Anladım bakalım yarın dusucek mi mesajlar çok teşekkür ederim Yorumla petiteprincesse +1 yıl Rica ederimm Yorumla
rexeberiaa34 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Engellisin işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Üstte kıza yazdığıma bak Yorumla rexeberiaa34 +1 yıl Yani İnternet açıldığı an iki tık olur hiç ki açmadı yani Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum onu soruyorum işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fotoğrafı yok mu veya önceden yazısı var mıydı kayboldu ise engellemiş olabilir
Fotoğraf koymuyor hiç yazısı görünüyor ama mesajlar düşmüyor
Bir insan 2-3 gün boyunca hiç mi wp ye girmez bilemiyorum
Yazısı görünüyor ise engellememiştir, belki interneti yok veya oradan interneti kapattı?
Diyorsun engellemiş olma ihtimali yok dimi yazı görünürken
Çünkü engeller engellemez yazı siliniyor diye biliyorum
Wp den internet nasıl kapatılıyor anlamadım
Evet engelleyince hem fotoğraf gidiyor hem de yazı görünmüyor
Ayarlarda yapabiliyorsun onu ya ama Wi-Fi açınca gelir mesajlar sadece kendi internetin açık olunca kapatabiliyorsun whatsapp için
Anladım bakalım yarın dusucek mi mesajlar çok teşekkür ederim
Rica ederimm
Engellisin işte
Üstte kıza yazdığıma bak
Yani İnternet açıldığı an iki tık olur hiç ki açmadı yani
Bilmiyorum onu soruyorum işte