İnternet & Teknoloji 2 ay Telefon numaranız neyle başlıyor? s 8matador1180Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Benim 537... Aynı olanlar evleniyor bu arada ona göre hee :D Fasulyesine yazmak yok. Telefon numaranız neyle başlıyor? Cevapla 105 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. 0537... lâkin numaram turkcel görünümlü vodafone 😀 3 2 Yorumla 8matador1180 2 ay ooo öylesi adama zarar verir sdfsd niye taşıdın numaranı merakettimmişte 2 ay çünkü turkcel sinir etmişti beni 😀
Merrrryyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 77% 2 ay 537 6... Bir tane de fazladan yazayım nasıl olsa gönlü geniş bir insnaim jdjsjsjsj 3 8 Yorumla 8matador1180 2 ay ahaha 537 ise tamam ilk adımı geçtin tebrik ediyorum :D Yorumla Merrrryyyy 2 ay Oo bunun ikinci üçüncü adımı da mı var yahuu, tuhhh 🚬🚬😀 Yorumla 8matador1180 2 ay sadece numara aynı olanla evlenirsek ya yanlış seçim olursa :D Yorumla Merrrryyyy 2 ay Amannn ben evlenmek istemiyorum zaten ne haliniz varsa görün, yiyin birbirinizi 😂😂 Yorumla 8matador1180 2 ay fgdg deme öyle birkaç seneye görürüm seni xd Yorumla Merrrryyyy 2 ay Şttttt ağzından yeller alsın , enerji sinerji sonuçta... ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim de yanlış mesajlar gitmesin evrene. Ölmeye birkaç yıl kala belki evlenirim jksjskjs Yorumla 8matador1180 2 ay dsfdsfds yok bi seneye sende bi hareketlilik olur Yorumla Merrrryyyy 2 ay N'ayırrr nolamazzzz. sus dedim çocuk sana sussss sdkskdjs Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 16b cevap paylaştı. 0530 diye başlıyor.. senin bu telefon numarasıyla alıp veremediğin ne :D sdsdfsdf 2 2 Yorumla 8matador1180 2 ay site seviyor ne yapalım sdfs Barış_LonelyForever 2 ay bu alanda teksin reis sdjsdj
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay İlinç bir soru izleyici kabul ediyor musunuz? Velev ki telefonum yok 😂 1 4 Yorumla MuhteşemGüneş 2 ay İlginç* Yorumla 8matador1180 2 ay olur ama telefonu vardır herkesin elbet :D Yorumla MuhteşemGüneş 2 ay Düğünleri izlemeye gelen şalvarlı teyzeler gibi gözüm görmez elim tutmaz bi köşeden izlerim 😄yaşlılar telefon kullanamıyor 🤫 Yorumla 8matador1180 2 ay o kadar da yaşlı demeyelim yahu :D daha ne ki Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 2 ay 543 Umarım saçma sapan biri çıkmaz bunca sene boşuna beklemiş olamam dimi ama 1 2 Yorumla 8matador1180 2 ay henüz 543 çıkmadı takip et abi bulursun iyi bir şey umarım sdfs Yorumla teflon-_-tava 2 ay İnş 😰 Yorumla
s cαssíєєє Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 99% 2 ay Geçen gün de numaranızın son üç rakamına göre ne ihtiyacınız var diyorlardı 😂 böyle böyle sitedeki herkesin numarasını toplama fikri çık aklımdan 😂😂 2 3 Yorumla uusluu 2 ay Ben de aynısını düşünüyorum 🤨 Yorumla TalkingAngelaK-Pop 2 ay 😂😂 Güzel fikir miş Yorumla TalkingAngelaK-Pop 2 ay Fikirmiş* Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% 2 ay Bu sorulara cvp vermekten numaramız çıkacak ortaya 2 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 68% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 750 cevap paylaştı. 532 ile başlıyor ve memleketimin plakası 58 ile bitiyor. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 39 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. O kadar çok hat alıp kapattım ki sayısını unuttum 0553. 1 0 Yorumla
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Burdaki seçenekte yok, demek ki evlenmiycem😅 1 1 Yorumla 8matador1180 2 ay Secnekte olmasına gerek yok. d Yorumla
mrspy4325 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay 0531 diyeee. numara konusunda bı ben şanssızım galiba 1 0 Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. 51 diye nerenin plakası bu ya 2 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 82% 2 ay 531 - 534 ile başlıyor. İki numaram var. 2 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay 41 kere maşallah deyiminden türüyor 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 2 ay Söylemem ya telefon numaramı bulursan xdffdfd 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 724 cevap paylaştı. 0552 ile başlıyor 😂 1 4 Yorumla Cerenn3402 2 ay Evleniyoruz çabuk Yorumla Ash_Ketchum 2 ay @Cerenn3402 yanına kimliğini almayı unutma ✌🏻 Yorumla Cerenn3402 2 ay Tamam dkdjsk Yorumla Ash_Ketchum 2 ay @Cerenn3402 anlaştık 😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Seçenekte göremedim ama 0535 ile başlıyor 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 2 ay 552 olan hortlatsın. Nikah memuru hazır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
0537... lâkin numaram turkcel görünümlü vodafone 😀
ooo öylesi adama zarar verir sdfsd niye taşıdın numaranı
çünkü turkcel sinir etmişti beni 😀
537 6... Bir tane de fazladan yazayım nasıl olsa gönlü geniş bir insnaim jdjsjsjsj
ahaha 537 ise tamam ilk adımı geçtin tebrik ediyorum :D
Oo bunun ikinci üçüncü adımı da mı var yahuu, tuhhh 🚬🚬😀
sadece numara aynı olanla evlenirsek ya yanlış seçim olursa :D
Amannn ben evlenmek istemiyorum zaten ne haliniz varsa görün, yiyin birbirinizi 😂😂
fgdg deme öyle birkaç seneye görürüm seni xd
Şttttt ağzından yeller alsın , enerji sinerji sonuçta... ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim de yanlış mesajlar gitmesin evrene. Ölmeye birkaç yıl kala belki evlenirim jksjskjs
dsfdsfds yok bi seneye sende bi hareketlilik olur
N'ayırrr nolamazzzz. sus dedim çocuk sana sussss sdkskdjs
0530 diye başlıyor.. senin bu telefon numarasıyla alıp veremediğin ne :D sdsdfsdf
site seviyor ne yapalım sdfs
bu alanda teksin reis sdjsdj
İlinç bir soru izleyici kabul ediyor musunuz? Velev ki telefonum yok 😂
İlginç*
olur ama telefonu vardır herkesin elbet :D
Düğünleri izlemeye gelen şalvarlı teyzeler gibi gözüm görmez elim tutmaz bi köşeden izlerim 😄yaşlılar telefon kullanamıyor 🤫
o kadar da yaşlı demeyelim yahu :D daha ne ki
543
Umarım saçma sapan biri çıkmaz bunca sene boşuna beklemiş olamam dimi ama
henüz 543 çıkmadı takip et abi bulursun iyi bir şey umarım sdfs
İnş 😰
Geçen gün de numaranızın son üç rakamına göre ne ihtiyacınız var diyorlardı 😂 böyle böyle sitedeki herkesin numarasını toplama fikri çık aklımdan 😂😂
Ben de aynısını düşünüyorum 🤨
😂😂 Güzel fikir miş
Fikirmiş*
Bu sorulara cvp vermekten numaramız çıkacak ortaya
532 ile başlıyor ve memleketimin plakası 58 ile bitiyor.
O kadar çok hat alıp kapattım ki sayısını unuttum 0553.
Burdaki seçenekte yok, demek ki evlenmiycem😅
Secnekte olmasına gerek yok. d
0531 diyeee. numara konusunda bı ben şanssızım galiba
51 diye nerenin plakası bu ya
531 - 534 ile başlıyor. İki numaram var.
fotoğraftakiler değil
543 ile başlıyor
41 kere maşallah deyiminden türüyor
Söylemem ya telefon numaramı bulursan xdffdfd
0552 ile başlıyor 😂
Evleniyoruz çabuk
@Cerenn3402 yanına kimliğini almayı unutma ✌🏻
Tamam dkdjsk
@Cerenn3402 anlaştık 😂
Seçenekte göremedim ama 0535 ile başlıyor
552 olan hortlatsın. Nikah memuru hazır