Defalarca denedim olmadı 😄 şu bir yandan çizim yapıp bir yandan video çekenler nasıl yapıyor yahu? Video çekmeye çalışıyorum ama başarabilecek miyim emin değilim 🙈🧡💛

Defalarca denedim olmadı 😄 şu bir yandan çizim yapıp bir yandan video çekenler nasıl yapıyor yahu? Video çekmeye çalışıyorum ama başarabilecek miyim emin değilim 🙈🧡💛

Bunu yapan yazılımlar var zaten bunun dışında ekran kaydı alınabilir eğer dijital çizimse, bir kamera kullanılacaksa uygun ışığı ve açıyı ayarladıktan sonra çekim yapmak yeterli
Mağaralarda falan kullanıyorlar ya baş üstü kamerası öyle bişi de olabilir. Ya da kamerayı tersten koyarsın kenara -film izlemelik arkalı oluyor ya oraya koyup- resmi çizersin. Bu da olabilir
😄✌🏻
bu arada yeni resimli sorunu bekliyoree sormucak mısın onuu?
Aaa unuttum kız onu 😄 hemen koşuyorum sorup geliyorum 😄🤭
hemen bi koşu görüş atem bendee
Canımsın 😄
sendee 🥹
Aşkom tripod almanı öneririm. Telefonunu ya da kameranı takıp açısını ayarlayıp sabitledikten sonra rahatça çizim yapabilirsin
Minnak bir aksiyon kamera ve tripot işini fazlasıyla görür
Faydasını görürsün
Rica ederim , hayırlı olsun şimdiden
Cevap
7Cevap
Çizim harika ama gadası
Telefon ile bence
Tripod işine yarayabilir canisi. Ekstra olarak pc üzerinden de çekim yapıyor olabilirler onun kamerası ile. 😄
Üstten sağdan soldan sonra montaj da kral bi dışarı falan çık d vitamini al ruh eline gönmüş bembeyaz güneş iyidir.
telefonu sabitle , ya da başkası çeksin
Çekmiyorlar yahu
ben geleyim?
:)
telefon tutanakları var ya onunla
Video programıyla cek
Tripodu masaya bakacak şekilde ayarla
Sabitlemen lazım o da zordur tabii
Bunun için tripodlar var
Tripot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?