İnternet & Teknoloji iPhone 15 Pro Max alacağım, hangi renk tercih etmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor iPhone 15 pro max alicam Ama rengine emin sizce gris mi yoksa beyaz mi iPhone 15 Pro Max alacağım, hangi renk tercih etmeliyim? Cevapla iPhone Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Siyah ya da gri renk 0 0 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Natural Titanium rengini alacağım büyük ihtimalle. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kaç para istiyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1450€ Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Öfff iyi para Türkiye fiyatı mı bu yurt dışı mı Yorumla Soran +1 yıl Yurt disi yasiyorum Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Türkiye için çarpı iki sanırım Ben yeşil rengi çok seviyorum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gri. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Siyah ya da gri renk
Ben renkleri beğenmedim hiç. Beyaz kötünün iyisi
beyaz en iyisi ama mavi de cok hos ya
Natural Titanium rengini alacağım büyük ihtimalle.
Ne gerek var bunu almaya
Kaç para istiyorlar
1450€
Öfff iyi para Türkiye fiyatı mı bu yurt dışı mı
Yurt disi yasiyorum
Türkiye için çarpı iki sanırım
Ben yeşil rengi çok seviyorum
almamanız tervıh edılır gereksız bır olay
Beyaz tercih et
Beyaz.
Beyaz güzel görünüyor
Gri.