Alınır alan da çok oldu 14 promax telefon 1100 $ ben aldım kullanıyorum Buda telefon ucuz 15 promax 1600 $ satışa çıkıyor haftaya aynı telefon Türkiye de 90 küsürbin tl
Birkaç ay önce 6 bin gibi bir fiyata kayıt yaptırabiliyordun ama şu an 20 bin civarı olması gerekıyor en ucuz ülkeden alıp yaparsan hesap bilmıyorum sonuç az mı cıkar fazla mı cıkar
İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
Eskiden olsa alınır derdim ama vergi var yani almak için baya para ödüyorsun o yüzden saçma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
20 bin tl kayıt ücreti ödeyeceksin. 3 sene boyunca başka telefon kayıt ettiremeyeceksin ve başka bir simkartla o telefonu kullanamazsın aynı kartla kullanman gerekir falan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Artık alınamıyor akp onun dw önüne geçti aynı farkı alıyor senden yani Türkiye'de al dsha iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
14/15 pro veya pro max alacaksan değer yoksa değmez çünkü kayıt parasıyla aynı paraya denk geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet alınır bence
Yurt dışından gelme ama ikinci el almak mantıklı drğil. Sonuçta 20.000 tl kayıt ücreti ödeyeceksin. Ama sıfır alıyor veya getirtebiliyorsan mantıklı.
Alınır alan da çok oldu 14 promax telefon 1100 $ ben aldım kullanıyorum Buda telefon ucuz 15 promax 1600 $ satışa çıkıyor haftaya aynı telefon Türkiye de 90 küsürbin tl
Alınır bence. Ama bazıları kaçak veya sahte telefon satıyor ona dikkat et. Onun dışında alınır tabii...😉
Alınmaz çünkü ona hep belli zamanlarda IMEI attırmak zorunda kalırsın, e attırmasan açılmaz öyle süs gibi kenarda bekletirsin.
20000 tl pasaporta işleme üvretini unutmayın
Mantıklı değil kayıt ücreti 20.000 oldu ve yılbaşından sonra 30.000 olacakmış.
Alınır bence, buradan daha iyidir fiyat anlamında
20 bin tl kayıt parası verdikten sonra yurt dışından almanın mantığı var mı
Baska biriyle birlikte ortak açtırdığın zaman 10 bin :)
Başka biriyle ortak telefon mu kullanıyorsun
Oyle değil
Gelecek ay Türkiye geliyorum istediğin telefonu getirebilirim.
Benim eşim amerikada gönderdi bana zaten
Birkaç ay önce 6 bin gibi bir fiyata kayıt yaptırabiliyordun ama şu an 20 bin civarı olması gerekıyor en ucuz ülkeden alıp yaparsan hesap bilmıyorum sonuç az mı cıkar fazla mı cıkar
Ben olsam alırdım. Anavatanın'dan almanın zevki bir başka olur be. 😀😀
Eskiden olsa alınır derdim ama vergi var yani almak için baya para ödüyorsun o yüzden saçma.
20 bin tl kayıt ücreti ödeyeceksin. 3 sene boyunca başka telefon kayıt ettiremeyeceksin ve başka bir simkartla o telefonu kullanamazsın aynı kartla kullanman gerekir falan
Artık alınamıyor akp onun dw önüne geçti aynı farkı alıyor senden yani Türkiye'de al dsha iyi
14/15 pro veya pro max alacaksan değer yoksa değmez çünkü kayıt parasıyla aynı paraya denk geliyor.
hemen hemen aynı paraya denk geliyor, uğraştığına değmez
20 bin tlye kayıt ettirmen gerek yoksa sim kartı algılamıyor. Sadece wifi ile kullanabilirsin
Alınan giriş gümrük vergisi nedeniyle bir avantajı kalmadı
Evet alınır tabi ki
Bence, güvenlik açısından alınmaz.
Bu saatten sonra alınmaz
Alınır ama vergisini burada ödemen gerek
Alınır bence ama imtihan sıkıntısı olabilir
IPhone yokken nasıl yaşıyordunuz hayret.
Bence alınır en azından tr den uygun
Alsan bile 20 kağıt kaydettirme parası
Vergisi çok sonra
Yurtdışından telefon alan ağır görgüsüzdür.
alınmaz. hüçre anlamam.
Alınır neden alınmasın.
Mantıklı görmüyorum
Neden
Garanti meselesi sakat oluyor.
cok uygun fiyat ise 99 % dolandiricidir.
Yurt içine gelirsen sorun olur
Alınmaz
Alınır bence
bence alınmaz
Alınır
Zamanında alacaktın askim
alinir
Alınmaz
Alınır
Alınmaz
Alınmaz
14 Pro Max satıyorum