Bu tinder ve happn ı kullananları gerçekten dikkate alıyor musunuz?
Evet Alıyorum
Hayır almıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu tinder ve happn ı kullananları gerçekten dikkate alıyor musunuz?
Aslında kötü bir uygulama değil öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani insanların kendi tercihi. Düzgün kişiler oluyor orada yeni insanlar tanımak için. Ama orası uygun değil işte. Yani hep sapıklar oluyor ama düzgün kişiler de var. Sonuçta burası da aslında o uygulama gibi ama düzgün insanlar var mesela. Her uygulama için geçerli söylediğim.
Bence iğrenç. İsteyen linçleyebilir. Yakın arkadaşım tinder kullandığını söyledi, direkt çocuğun yüzüne Allah aşkına bu kadar mı yokluktasın dedim, ne alakası var hık mık kapattı konuyu. O günden beri asla eskisi gibi sohbet bile etmiyorum onunla
Tinder kullanmak kötü bir şey mi hiç kullanmadım ama kullanan kız , erkek arkadaşlarım var
Bence hoş değil. Bir insan her türlü flört vs bulabilir, oranın amacı sadece cinsellik %95 oranında falan. Bana iğrenç geliyor bu kadar yokluk
Belki de cinsellik arıyorlar bilemeyiz
Aradıkları için iğrenç?
Ben karışmam orasına ilk arkadaşım sensin artık seni tanırım buralarda😂
İlk arkadaşın bensem yandın😅
Nedennnb
Hangi konuda😅
Mesajlarda ufak bi linç yedim çok şükür akskwkd
Yeni kayıt olduğunda bir sürü "beğeni" alıyorsun ki bu site yöneticilerinin üye yapmak için kullandıkları taktik. Kadınların bir çoğu fake. Diğer kalanlar eskort veya eskort adayı. Gösterişli bir profilin yoksa (spor arabalı, tatlı) şansın yok denecek kadar az.
Cevap
24Cevap
Ben hiç kullanmam kullanan kişiyle de muğattap olmam
Valla ben instagramda hergün story atan çok etkin insanları bile fazla ciddiye almıyorum.
Tinder'ı biliyorum da ötekini ilk defa duyuyorum. Genelde cinsellik amacıyla buluşmalar olduğu için fazla boşta galiba diye düşünürüm. Kendim ilişki yaşamak istemezdim.
Tinderi duydum da Happni yeni duyuyorum sanırım daha çok ahlak dışı şeyler dönüyor bunlarda eh edebi olmayanı kim ne yapsın ki
Happn da iki bulusmam oldu yani kötü uygulama sayilmaz
Biz kisileri kullandiklari uygulamalara gore degerlendirmeyiz
Valla tinder happn kullanan çok nerdeyse çevrem kullanıyor ama ben hiç işim olmadı
tinder gayet gerçekçi bu arada. değil diyeni tokatlarım
niye almayım ulan hepimiz internette yaşıyoruz nerdeyse
neden almayayım ilk tanıştığımızda hemen Merhaba ben di00ib tinder kullanıyorum mu diyorlar?
Ben genel olarak insanları bile dikkate almıyorum tinder happn falan istemez ahsh
Sosyal medya ile insan ayrımı yapacak olsak burası başta gelir
Sevgili bulamayan kendini ezik hissedenlerin kullandığı uygulamaya tinder denir benim ihtiyacım yok zaten benim etrafım kız dolu
neden dikkate almayayım. çok güzel eğlenceler oluyor
İlişki yaşamak için sanal alemi kullanmam ben mali görmeden ellemeden benimseyemem 😏
tinder kullanıyorum ve herkesi dikkate alırım.
hayir cunku tinder kullananlar dis gorunuse bakiyor gibi geliyo bana. cirkin biri olursa skip yapiyorlar. guzel biri cikinca kabul ediyorlar.
Flört etmek için daha iyi yer mi var
En alınmayacak yer orası
😅 Valla ben cahiiiil
asla ciddiye almıyorum
Hayır almıyorum
Beni ilgilendirmiyor
Hayır almıyorum
Hayır almıyorum
Almıyorum kullanmıyorum da
Hayır almıyorum
Almıyorum.
Arkadaş bulunabiliyor mu