İnternet & Teknoloji Telefonuma habire "user not loggin in"bildirimi geliyor neyden kaynaklı bu sorun? berrakdogan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nasil çözeceğim bu sorunu? Güncellemeler+1 yıl Sorunu çözdüm sagolun👍👍👍😅 Telefonuma habire "user not loggin in"bildirimi geliyor neyden kaynaklı bu sorun? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kraliçerdogan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ya banada geldi bende korktum biri hesaplara mi girmeye çalışıyor diye neymiş nasıl çözdünüz acaba 0 2 Yorumla berrakdogan +1 yıl Bir uygulama beni oturumdan atmış hesabımdan çıkış yapmış ondan dolayı habire önüme düşüyordu yeniden giriş yaptım sadece Yorumla Kraliçerdogan +1 yıl Hangisi uygulama belki benide atmıştır hshshsh Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Android mi? Gmailden çıkış yapmış olabilirsin. 0 2 Yorumla berrakdogan +1 yıl Evet android kontrol ettim tüm maillerimi hiç birinden çıkış yapmamışım Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Ekran görüntüsü atabilir misin? Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ayıp sitelere girmişsin 0 2 Yorumla berrakdogan +1 yıl Bilgisayardaydım bugün full hiç almadım telefonu şimdi öyle bir yerlere de girmedim habire geliyor sabah yoktu Yorumla theofi +1 yıl Çok mu izledin ne yaptın Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Virüs mü bulaştı 0 9 Yorumla berrakdogan +1 yıl Bak olabilir haber okuyayım diye yanlış bir yere bastım bir şey olmamıştır diye kapattım kesin bulaştı 😬😬😬 Yorumla the03 +1 yıl Nasıl haber sitesi ise artık 🙈 Yorumla the03 +1 yıl Ss atsana bana Yorumla berrakdogan +1 yıl Vallahi öyle bir şey yok ya ss atamam çünkü çekmedim ara ara telefonda dizi izlerken önüme minik yazi halinde altta çıkıyor Yorumla the03 +1 yıl Şaka yaptım zaten. Uyarı gwlince ceksen mi Yorumla berrakdogan +1 yıl Çekip atacağım dur tetikteyim Yorumla the03 +1 yıl Kaçırma. Yorumla berrakdogan +1 yıl Buldum kaynağı bir uygulama beni oturumdan atmış oraya girdiğimde habire bu bildirim düşüyor şimdi silip tekrar yükleyeceğim teşekkürler ilgilendiğin için Yorumla the03 +1 yıl Hem tamam çözdü isen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya banada geldi bende korktum biri hesaplara mi girmeye çalışıyor diye neymiş nasıl çözdünüz acaba
Bir uygulama beni oturumdan atmış hesabımdan çıkış yapmış ondan dolayı habire önüme düşüyordu yeniden giriş yaptım sadece
Hangisi uygulama belki benide atmıştır hshshsh
Android mi? Gmailden çıkış yapmış olabilirsin.
Evet android kontrol ettim tüm maillerimi hiç birinden çıkış yapmamışım
Ekran görüntüsü atabilir misin?
Ayıp sitelere girmişsin
Bilgisayardaydım bugün full hiç almadım telefonu şimdi öyle bir yerlere de girmedim habire geliyor sabah yoktu
Çok mu izledin ne yaptın
Virüs mü bulaştı
Bak olabilir haber okuyayım diye yanlış bir yere bastım bir şey olmamıştır diye kapattım kesin bulaştı 😬😬😬
Nasıl haber sitesi ise artık 🙈
Ss atsana bana
Vallahi öyle bir şey yok ya ss atamam çünkü çekmedim ara ara telefonda dizi izlerken önüme minik yazi halinde altta çıkıyor
Şaka yaptım zaten. Uyarı gwlince ceksen mi
Çekip atacağım dur tetikteyim
Kaçırma.
Buldum kaynağı bir uygulama beni oturumdan atmış oraya girdiğimde habire bu bildirim düşüyor şimdi silip tekrar yükleyeceğim teşekkürler ilgilendiğin için
Hem tamam çözdü isen