İnternet & Teknoloji Faturam neden fazla gelmiş olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor normalde 120tl gelen faturam 320tl geldi kullanım ücreti 140tl diyor vergiler 81tl birde görsele eklediğim kısım var aşıma mı girmiş anlamadım Faturam neden fazla gelmiş olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Müşteri hizmetlerini ara bence 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı. Müşteri hizmetlerini ara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ilgilenmiyorlar Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Data kullanımın var 0 10 Yorumla Soran +1 yıl o ne demek Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl İnt kullanmışsın 80 TL Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl E dergi almışsın Yorumla Soran +1 yıl hayır öyle bir şey yok almadım dergi falan Yorumla Soran +1 yıl kardeşime internet açıyorum o olabilir mi 80tl ama aşıma girince mesaj geliyor Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl burada görülen o temsilciyi arayın en sağlam ordan iptal ettirin Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Son 200 mb kala mesaj gelir durma özelliği yoksa başıma girer Yorumla Soran +1 yıl durma özelliğini nasıl yapabilirim Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl O ücretlidir genelde bazı paketlerde ücretsiz hediye oluyor o da temsilciye yapabilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Müşteri hizmetlerini ara bence
Müşteri hizmetlerini ara
ilgilenmiyorlar
Data kullanımın var
o ne demek
İnt kullanmışsın 80 TL
E dergi almışsın
hayır öyle bir şey yok almadım dergi falan
kardeşime internet açıyorum o olabilir mi 80tl ama aşıma girince mesaj geliyor
burada görülen o temsilciyi arayın en sağlam ordan iptal ettirin
Son 200 mb kala mesaj gelir durma özelliği yoksa başıma girer
durma özelliğini nasıl yapabilirim
O ücretlidir genelde bazı paketlerde ücretsiz hediye oluyor o da temsilciye yapabilirsiniz
tamam teşekür ederim
Komşun a sor