Iphone telefon çalındığında bulunma ihtimali var mıdır? Telefonumu bul özelliği kurulmadıysa çalındıktan sonra etkinleştirilebilir mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben android tel telden anlarım gmail ile bulunur tabi sıfırlanmadıysa :D
Telefon ıphone 13
faturası yokmu.. imedende bulunur önemli olan imei adresidir.. hatta aldığın yere gidip bunu öğrenebilirsin
Arkadasım arayıp soracaktı. Aslında çalan kişiyi de biliyor ama olaylar karışık biraz ailesinden de çekiniyor. Ve telefonu çalan kişi bankadaki parasını sıfırlamıs
Telefon çalındıktan sonra kapatıyor kapalıyken bulunabilir mi
kapalı olması önemli değil imei farklı bir durum
anlatacak pek durumda yok misal telefonu satan kişiler güncel listesinde imei kayıtları var rahatlıkça bulabilir.. sonuçta iphoneye imei atılmaz
Geçmiş olsun üstüne soğuk su iç
Benim değil arkadasımın çalındı
O içsin o zaman
Sen iç aq tavsiye vermiyorsan bos bos konusma
Yahu yapacak bir şey yok. Çalıntı ihbarı yapacaksınız polise başvurun ama bir şey çıkmıyor. İlgilenmiyor polis genelde
Ya arkadasım s… git yapacak bişey yok diye akıl verme 50k para gitmis kardeşim kardeşim konusup can dıkma
Ahaha neyse ya size sonucu söylende kabahat 50ksı gitti bunu bilsin
Sen de mi hırsızsın yoksa çok biliyorsun böyle yapıp vazgecireceğini mi snaıyorsun sikkoo
La boşa uğraşma annemin de telefonu çalındı insanlık yapayım diye yazdım küfür ediyorsun git öte dünyada hesaabını ver ettiğin küfürlerin hakkımı haram ediyorum ne bu ya trde hırsızlık ile alakalı uğraşılmıyor bunu dedik sank beb çaldım telefonu
Sinirli anıma geldin kusura bakma
Bırak allasen ya yazmıyorum daha ne yapıyorsan da yap. Diğer tarafta da kalbimi kırdığın için ödersin kefaretini. Hadi eyvallah.
Sen de insanların ümitlerini kırmaya çalıştığın için ödersin sana eyvallah
Bunca derdin arasında senin kalbini düşünemem kusura bakma. İnsanlar bir şeye üzüldüğünde laubali laubali konusmazsın
Ümit etmeyin diyor tecrübemi aktarıyorum
Tamam ben ümit vari olmayı seçiyorum sen karamsar olabilirsin
Modelı ne? Takıp sıstemı varsa bulunur
Iphone 13. Polise ip adresinden bulunur mu diye sorduğunda sen çok arka sokaklar izlemişsin dmeisler
Onların tuzu kuru tabii.. 40 binlik telefon pesını bırakacak degılsın..
Gecmıs olsun.. Bu bul uygulaması kapalıyken dahı telefon korunabılıyprmus ona bır bak derım..
Ya çalan kişi parçalattıysa? Sence bu ihtimal güçlü değil mi
Ya oyle bırsey yapsa kazancı olmaz kı.. Kapalı olarak duruyordur o yenı calındıysa acma rıskıne gıremezler.. Yıne de o telefonlar bulunabılıyor kapalıyken dahı..
Bir de şeyi sormak istiyorum. Çalan kişi ekran şifresini biliyormus ve notlardan da mobil bankasına girmiş hesabındaki 6k gibi bir parayı çekmiş. Arkadasım pazartes bankayla görüşecek sence ordan da bulunabilir mi yapanın kanıtı gibi
Ekran sıfresını nasıl bılıyor.. telefonamı kaydetmıs saf gibi... paranın cekıldıgı hesap takıbe alınılabılır.. ya da atmden cektıyse cekım saatınde Kı kameralara bakılıp teshıs edılebılır... Yakalatmanız lazım sızın onu buradan artık.. Cok hata yapmıs
Bu çalan kişinin sabıkası çokmuş bir sürü hırsızlık suçu varmış ve hakkında yakalama kararı falan da yokmus. Bir arkadasının da kartından para çekmiş 1600 civarı. Kızın annesi avukat olmasına rağmen çocuktan korkup şikayetçi olmamışlar. Arkadasım da bir nevi tek kaldı. Hem telefonu hem parası gitti. Bu çocukla mahkemede karşılaşır mı ya da çocuk buna bela olabilir mi? Tehdit tarzı
Find my phone aktif değilse maalesef mümkün değil
İmei den bulunmaz mı
Yok, imei sadece uluslararası mobil cihaz kodu. Takip edilemiyor
Yani daha bulunmaz mı telefon
Evet. Bir tanıyan eden görse belki ama düşük olasılık. Neden açmamıştın o özelliği?
Çalan kişiyi biliyoruz zaten. Çalınan tel benim değil arkadasımın