İnternet & Teknoloji Hiç tanımadığın biri Whatsapp yazsa, selamlaşsa, cevap verip tanışır mısın? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Geceniz huzur dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor rica etsem resimde ki numaranın üzerini çiziktirir misin, ya da resmi kaldırır mısın🙏🏻 Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor resmi kaldırmana gerek kalmadı👍🏻 Hiç tanımadığın biri Whatsapp yazsa, selamlaşsa, cevap verip tanışır mısın? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır tanışmam. 1 0 Yorumla
Eve_in_Heaven Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bu numaralar genelde dolandırıcı alan kodu +880(Bangladeş) ancak arkadaş Londra'da olduğunu beyan etmiş. Açıkça yalan söylüyor. 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Sonradan özel nosunu verdi Yorumla Eve_in_Heaven +1 yıl Özel no hmm. Güzel oltaya gelmişsin kardeş mutluluklar dilerim. Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Oltalık bir durum yok, engelledim zaten, engellemesemde ne olacaktı telefon üzerin beni mi emecekti? Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Numaramı nerden bildiğini merak ederim sadece, tanışmam.Dolandırıcı da olabilir, insanoğlu bu. 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Merak ettim tabi ama uğraşmadım, engelledim 1İnciTanesi +1 yıl En güzelini yaptın.
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. İşim olmaz. Ben tanıdıklarıma zor zaman ayırıyorum ahsb :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😅
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. https://ibb.co/58LyW7gCevabım ektedir 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cevap vermem ama numaramı nereden bulduğunu düşünürüm 😃 1 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Benim WP öyle durumda gereksiz çerez (çöp) diyor. 😃 1 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sosyal medya dan gelen yabancı istek ve mesajlara bakmıyorum 1 1 Yorumla Ajan_07 +1 yıl Burdan bile atılan istekleri reddediyorum Yorumla
Aryaaydan Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Asla.. tanıdığın bir tanıdığınız... malzeme vermeyin kimsenin eline.. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Haklısın 👍🏻 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı. Hayır cevap vermem direkt engeller gecerim. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Engelledim Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yok ben cevap vermiyorum. Direkt engellerim. 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Bende mi öyle yapsam Yorumla efulimmm88 +1 yıl Aslında en mantıklısı ama sen bilirisn tabi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Engelliyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Niye öyle saçmalıklwr yapayım 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Neden saçmalık olarak gördün? Yorumla Illecebrous +1 yıl Tanımadığım insanla neden tanışıp mesajlaşayım? Yani amaç? Gereksiz işler Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Eğer bir birlikteliğiniz yoksa tanışmak için tanımadığımız insanlar gerekli Yorumla Illecebrous +1 yıl Birlikteliğim yokken de öyle garip huylarım yoktu. Ben sevmem böyle şeyleri. He meraklısı vardır bilemem. Bana mesaj atan kaç kişiye atıyordur ayrıca! Kafası çalışan insan abazlaığını bi kenara bırakıp önce bunu düşünür bi…neyse uzatmayı sevmem Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Abazalıkla bir ilgisi yok sanki bu durumun😄 arkadaşlık diyelim, ok bende hiç sevmem uzatmaları ve tartışmaları, hayırlı geceler dilerim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tanımıyorsam engellerim 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl abuk subuk bir sebepten yazmışsa engellerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Engelerimm😂 1 7 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl A aa neden😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden miii güven olmaz yani Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok mu hiç sevmediğim bir cevap hiç yazmasaydın daha iyii Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Sen sevmiyorsun diye mi yazmayacağım “ ok “ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki haklısınız Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Sende öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır tanışmam.
Bu numaralar genelde dolandırıcı alan kodu +880(Bangladeş) ancak arkadaş Londra'da olduğunu beyan etmiş. Açıkça yalan söylüyor.
Sonradan özel nosunu verdi
Özel no hmm. Güzel oltaya gelmişsin kardeş mutluluklar dilerim.
Oltalık bir durum yok, engelledim zaten, engellemesemde ne olacaktı telefon üzerin beni mi emecekti?
Numaramı nerden bildiğini merak ederim sadece, tanışmam.
Dolandırıcı da olabilir, insanoğlu bu.
Merak ettim tabi ama uğraşmadım, engelledim
En güzelini yaptın.
İşim olmaz. Ben tanıdıklarıma zor zaman ayırıyorum ahsb :D
😅
https://ibb.co/58LyW7g
Cevabım ektedir
Görmezden gelir direk silerim.
Cevap vermem ama numaramı nereden bulduğunu düşünürüm 😃
Benim WP öyle durumda gereksiz çerez (çöp) diyor. 😃
Sosyal medya dan gelen yabancı istek ve mesajlara bakmıyorum
Burdan bile atılan istekleri reddediyorum
Asla.. tanıdığın bir tanıdığınız... malzeme vermeyin kimsenin eline..
Haklısın 👍🏻
Hayır cevap vermem direkt engeller gecerim.
Engelledim
Yok ben cevap vermiyorum. Direkt engellerim.
Bende mi öyle yapsam
Aslında en mantıklısı ama sen bilirisn tabi
Engelliyorum
Niye öyle saçmalıklwr yapayım
Neden saçmalık olarak gördün?
Tanımadığım insanla neden tanışıp mesajlaşayım? Yani amaç?
Gereksiz işler
Eğer bir birlikteliğiniz yoksa tanışmak için tanımadığımız insanlar gerekli
Birlikteliğim yokken de öyle garip huylarım yoktu. Ben sevmem böyle şeyleri. He meraklısı vardır bilemem. Bana mesaj atan kaç kişiye atıyordur ayrıca! Kafası çalışan insan abazlaığını bi kenara bırakıp önce bunu düşünür bi…neyse uzatmayı sevmem
Abazalıkla bir ilgisi yok sanki bu durumun😄 arkadaşlık diyelim, ok bende hiç sevmem uzatmaları ve tartışmaları, hayırlı geceler dilerim
Tanımıyorsam engellerim
abuk subuk bir sebepten yazmışsa engellerim
Direkt engellerim ki yaşadım bunu
O zamanim bosşa bakariz
Hayır tabiki gerekli değil
Ne guzel karsi cins olursa denerim
Engelliyorum
hayır tabi kiii
Hayir tabiii yaaaa
Hayır tâbiki,,,,,
Engelerimm😂
A aa neden😀