Kullanıyordum, serileşiyordum sürekli ama artık sıktı. Şimdi sadece gelenleri açıyorum 1-2 ayda bir ve fotoğraf falan çekiliyorum. Sevgilimle görüntülü konuşurken kullanıyoruz bir de efektlerle komiklik vs yapıyoruz. Puanımda en son 800k civarındaydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Snap var lakin ve fitrelerini seviyorum.. kimseyi ce eklemedim puan ne bilmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Snap kullanmıyorum.
Snapchat bugüne kadar Twitter'la beraber hep aktif kullanmak istedim ama uygulamaları indirmeme rağmen asla aktif kullanamadım iki uygulamayıda.
Snap kullanıyorum ama çok değil. Ayda bir falan birşeyler paylaşıyorum aktif degilim. Puanım da 10.000 falan. Eskiden çok kullanıyordum.
Snap puanı çok yüksek olan üstüne 1000 tskipçi ve yukarı instagramı olan kızdan olmaz denensi onaylandı 😂
Bir ara indirmiştim hep 14-15 yaşlarında kızlar yazıyordu dedim heralde ergen uygulaması sildim
Snapchat var ama neredeyse hiç kullanmıyorum boş geliyor
Ben de yanlışlıkla açtım ama nasıl silicwm bilmiyorum 🥲
Hayır hiçte anlamadım bilmiyorum gereksiz bi uygulama sanki.
kullanmadım, kullanmam da. Benim mekanım discord'da
Kullanıyordum, serileşiyordum sürekli ama artık sıktı. Şimdi sadece gelenleri açıyorum 1-2 ayda bir ve fotoğraf falan çekiliyorum. Sevgilimle görüntülü konuşurken kullanıyoruz bir de efektlerle komiklik vs yapıyoruz. Puanımda en son 800k civarındaydı
Snap var lakin ve fitrelerini seviyorum.. kimseyi ce eklemedim puan ne bilmem
Hemen hemen tüm sosyal medya platformlarında varım ama snap hiç hoşuma gitmedi oradaki filtreler dolandırıcılık altında
Bildim bileli çok saçma bir uygulama bir kaç kullanmayı denedim ama çok saçma geldi
Mantıklı gelmiyor nedense
İlk başta bana da lüzumsuz geliyordu sonra serilesmeye başlayınca saçma da olsa şeyleri atınca bir sardı
İnsanın snap attığı kimsesi olmayınca
Kullanmıyorum
Daha önce yükledim ama sevmedim sildim
Snap kullanandan olmaz
neden ki
Çünkü ben kullanmıyorum jdjdjd
ne oluyor ki kullaninca
sen telegrami gormemissin..
@kendalliste_ sen şimdi Snap kullandığın için mi bu tepki yoksa kullanmadığın için mi ve telegramda ne dönüyor
Bunların hepsi dış güçlerin oyunu mu bu da son soru
her ikiside var fakat düzgün kullaniyorum ben
ders gruplarina giriyorum ya da okul arkadaslarim var
@kendalliste_ aslında benim de hiç kullanmadığım bir telegram hesabım var hahaha bir iş için açmıştım
kullanmıyorum öncedenm kullanıyordum
Arada sırada kullanıyorum...
hayır kullanmıyorum gerekte duymuyorum
Kullanmıyorum. Nedir bilmiyorum
Hayır… 😅
14 bin
snap kullanmadim kullanmamda
Kullanmıyorum
hiç kullanmadım
Kullanmıyorum
10 dişdşsldğd
Hayır