İnsanın aklında hiçbir şey mi kalmaz anlamadım ki.
Bildiğin birikimsiz adamın biriyim.
İnsanın aklında hiçbir şey mi kalmaz anlamadım ki.
Bildiğin birikimsiz adamın biriyim.
orada doğru bilgi yerine siyasi manipülatif bilgiler var genelde sol cenahın fikirlerini benimseyen sadece karşıt ve dikta bir bilgi akışı var iyi ki kalmamış :)
şöyle özetleyeyim ticari forumlar dışında bir yerde takılmıyorum burada bir web sitem için link brakmaya girdim maalesef xper 2 olmadan paylaştırmıyor bi alıştık cevap yazmaya gidiyor ama bugün yarın toz olurum buradan, ama genel kanım şu, türkiyede arayışta olan a sosyal ya da psikolojik sorunlar yaşayan insanlar bu gibi yerlerde duruyorlar. bugüne kadar bu tarz forumlarda iyileri tenzih ediyorum ama sağlıklı bir birey görmedim. :) bunun yerine daha kendimize katacağımız online kurs ve eğitimler daha faydalı geliyor :D
dışarıda kadınlarla artık diyalog kurmak zor arkadaşlık kurmak ilişki kurmak daha da zor çünkü hepsinin elinde telefon akşama kadar 100 kişi yazıyor övüyor yürüyor o konuda tatmin oluyorlar yeterli geliyor, olmadığı gibi gerçekten olmayan halini filtrede resim hilesinde gösterip beğeni alıyor seni beni napsın :D
yalnızlığını sosyal medyada gidermiş mutlu olmuş bir insan göster :D
genel olarak manevi zayfılıktan kaynaklı her insanda buhran ve birine ihtiyaç duyma iç güdüsü başlıyor sadece sen değilsin yani türkiyenin tamamına yakını böyle çoğu kişide kendi öz hayatında yalnız başına, sosyal medyada herkes olmadığı gibi görünmek hoşuna gidiyor. bunu terk et :D sana kadın madın yok :D
Cevap
3Cevap
kalır maalesef
Ne için takıldığına bağlı ve ekşi buradan beter oldu.
Ekşi sözlük kültür depolanan bir yer değil ki, goygoyun dibini yapanların mekanı, her şey eğlence için.
Alakası yok ki bir yerde takılmak ve ordan verim almak farklı şeyler...
Nedir aradaki fark
Edebi cümlelerin altında boş muhabbetlerin olduğu bir platform.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?