ilgilenenlere çok teşekkür ediyorum sağolun varolun :)
Internet tarayıcı geçmişi silinince ne oluyor?
ilgilenenlere çok teşekkür ediyorum sağolun varolun :)
kötü sitelere girdin ve bunlrın belli olmasını istemiyorsun ccleanner diye bir program free bir program. google gir ccleanner gezginler yaz indir . yükledikten sonra tüm bos kutucukları tıkla aktıf hale getır. sonra sılme ıslemını basla program turkce bu arada. tum internet gecmisın hersey mozılla yada chrome kulana bılıyor olabılırsın sılınır.. o zyadıgın sadece explorer siler baska tarayıcı varsa ıse yaramaz..
arkadaşların dediği herşeyi yap ama dikkat et girdiğin siteleri görmek isteyen iyi bir kullanıcıysa muhakkak bulur ;)
ondan şüphe yok zaten :))
Cevap
5Cevap
adres kısma bir harf yazdığında hemen senin girdiğin sitelerin adresi çıkar. Eğer bunun görünmesini istemiyorsan silinir. Ama sadece geçmişisil demen yetersiz olabilir. En güzeli ccleaner ile çerezleri falan iyice temizlemek. Şimdii artık çoğu tarayacının gizli sayfası oluyor. Eğer böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsan gizli sayfa yada private sayfadan aç. Sayfayı kapattığın girdiğin bütün siteler, şifreler, kullanıcı adları falan her şey ama her şey sayfayı kapatman ile birlikte siliniyor.
Silinir ancak mesala firefox kullanıyorsanız son bir saat gibi secenekler var dikkat edin.Ayrıca hiç iz bırakmak istemiyorsanız sadece gözamayı dil orada gördüğünüz bütün butonları silin
tşkrlr
evet ama en iyi yol cntl + h ' ye bas orada hangi gun hangi siteler oldugu gozukur oradan istemedigin siteleri sil kontrol eden bu gizli bisey yapmıs silmis o yuzden demesin
hmm tşkr ederm bide demek istediğin ctrl- h mi?
evet oradan girdigin siteler tek tek gozukur ve tek tek silersin anlattıgına gore internet explorer kullanıcısısın.
Geçmiş olayı surekli tekrarlanan durumsa firefox yada chrome kullanman daha rahat olur
evet explorer kllanıorum çok teşekkrü ederim :)
İsteyen istedigi isteye girer başkasına açıklama yapmak zorunda değilsin haklısın bu konuda
Hemen laf altında bişey arayan bir topluluguz
sorma sinir oluyorum bu dşünce yapısına
cevaplar yararli olduysa sevindim.bilgisayar konusunda baska bir sorun varsa istedigin zaman sorabilirsin.
çok tşkr ederim :)
silinir merak etme ama herşeyi sildiğinden emin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar