İnternet & Teknoloji Arkadaşlar internet olduğu halde tiktok uygulamasına giremiyorum yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herşeyi denedim sildim yükledim ama olmuyor niye öyle oldu aranızda bu sorunu yaşayan var mı? Arkadaşlar internet olduğu halde tiktok uygulamasına giremiyorum yardımcı olur musunuz? Cevapla İnternet Soruları Uygulama Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Geçen bende de oldu genel bir sorun sanırım düzeldi şimdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendiliğinden mi düzeldi Yorumla delibiri3434 +1 yıl Uygulayı sildim indirdim olmadı telefonu kapatıp açtım oda olmadı ertesi gün kendi düzeldi Yorumla Soran +1 yıl He anladım teşekkür ederim umarım benimkide düzelir Yorumla delibiri3434 +1 yıl Rica ederim canım Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeniden başlatıp denemelisin olmuyorsa tarama verilerini silip dene 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini denedim yine aynı Yorumla Yedinciboyut +1 yıl O zaman başka cihazdan dene aynı sorun yaşanıyorsa sistemsel sorun var demektir. Yorumla Soran +1 yıl Evet başka cihazda çalışıyor zamanla düzelir mi Yorumla Yedinciboyut +1 yıl Başka cihazda çalışıyorsa pı ile alakalı olabilir cihazın ip adresini yenile youtubede videoları var onlara bakarak ıp değiştirmelisin Yorumla Soran +1 yıl Ne yazacam youtubeye Yorumla Yedinciboyut +1 yıl cihazın modelini ve nasıl ıp değiştirilir yazacaksın Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
matavcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sayın müşterimiz sizi ilgili Tiktok servisine yönlendiriyoruz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçen bende de oldu genel bir sorun sanırım düzeldi şimdi
Kendiliğinden mi düzeldi
Uygulayı sildim indirdim olmadı telefonu kapatıp açtım oda olmadı ertesi gün kendi düzeldi
He anladım teşekkür ederim umarım benimkide düzelir
Rica ederim canım
Yeniden başlatıp denemelisin olmuyorsa tarama verilerini silip dene
Hepsini denedim yine aynı
O zaman başka cihazdan dene aynı sorun yaşanıyorsa sistemsel sorun var demektir.
Evet başka cihazda çalışıyor zamanla düzelir mi
Başka cihazda çalışıyorsa pı ile alakalı olabilir cihazın ip adresini yenile youtubede videoları var onlara bakarak ıp değiştirmelisin
Ne yazacam youtubeye
cihazın modelini ve nasıl ıp değiştirilir yazacaksın
Tamam teşekkür ederim
Sayın müşterimiz sizi ilgili Tiktok servisine yönlendiriyoruz.