İnternet & Teknoloji Yeni ekipmanima hoş geldiniz diyin? -Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Samsung galaxy Z flip 5Galaxy watch 6 Astro Edition Galaxy buds pro 2 Welcome and bye bye 65 bin tl Yeni ekipmanima hoş geldiniz diyin? Cevapla Samsung Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Boş ürünler 0 1 Yorumla -Sisu- +1 yıl Tsk ederim saogl Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Düşsün yere 0 23 Yorumla -Sisu- +1 yıl Hahahahah saogl farketmez yenisini alirim Yorumla aichaa +1 yıl O da düşsün Yorumla -Sisu- +1 yıl Hahaha güldürdün beni tsk ederim Yorumla -Sisu- +1 yıl Halen gülüyorum sana yorumlarina simdik gene baktim Yorumla aichaa +1 yıl Neden Yorumla -Sisu- +1 yıl 2 yorumun cok komik geldi ya düşsün yere diyon ben yenisini alırım diyom oda düşsün diyon bilmiyom eglenceli oldu Yorumla aichaa +1 yıl Tuhafsın djf Yorumla -Sisu- +1 yıl Cift beddua diyen tuhaf demesi de tuhaf ama tsk iltifak olarak algiliyorum arada bir böyle yorumlar yapda eğlenim Yorumla aichaa +1 yıl Beddua etmiyorum takıldım öylesine güle güle kullan hayırlı olsun Yorumla -Sisu- +1 yıl Saogl insallah senin ki düsüp ekrani patlak verir. Yorumla aichaa +1 yıl Kırık var ekranda Yorumla -Sisu- +1 yıl Tam. kirilsin Yorumla aichaa +1 yıl Kırılmasın daha ya iyi bi şey alana kadar idare etsin Yorumla -Sisu- +1 yıl Eglendiricekdim. kendimi ama olmadı yapmadin neyse Yorumla aichaa +1 yıl Keyfim yok pek kusura bakma Yorumla -Sisu- +1 yıl Niye yok? Neyin var bu enerjini tüketen paylaş bizimle Yorumla aichaa +1 yıl Boş ver Yorumla -Sisu- +1 yıl Vermiyorum dökül Yorumla -Sisu- +1 yıl Yabanci herzaman daha güzel cevab ve tavsiye verebilir anlat Yorumla aichaa +1 yıl Gerek yok cidden Yorumla -Sisu- +1 yıl Rica ediyorum Yorumla aichaa +1 yıl Kendimle ilgili bir durum Yorumla -Sisu- +1 yıl Onu. anladim zaten ben durumun detayini soruyorum ama üstünede gelmim tek bu komik positif enerjin düşme. sebebini bilmek istedim tamam baski yapmıyom Yorumla
screlilau Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu ne 0 1 Yorumla -Sisu- +1 yıl Yeni android telefon akilli saat kulaklik Yorumla
Orion95 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bu parayı verdiysen neden ios değil? 0 1 Yorumla Orion95 +1 yıl Güle güle kullan tabi:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çöp oğlu çöp makine by by
Boş ürünler
Tsk ederim saogl
Düşsün yere
Hahahahah saogl farketmez yenisini alirim
O da düşsün
Hahaha güldürdün beni tsk ederim
Halen gülüyorum sana yorumlarina simdik gene baktim
Neden
2 yorumun cok komik geldi ya düşsün yere diyon ben yenisini alırım diyom oda düşsün diyon bilmiyom eglenceli oldu
Tuhafsın djf
Cift beddua diyen tuhaf demesi de tuhaf ama tsk iltifak olarak algiliyorum arada bir böyle yorumlar yapda eğlenim
Beddua etmiyorum takıldım öylesine güle güle kullan hayırlı olsun
Saogl insallah senin ki düsüp ekrani patlak verir.
Kırık var ekranda
Tam. kirilsin
Kırılmasın daha ya iyi bi şey alana kadar idare etsin
Eglendiricekdim. kendimi ama olmadı yapmadin neyse
Keyfim yok pek kusura bakma
Niye yok? Neyin var bu enerjini tüketen paylaş bizimle
Boş ver
Vermiyorum dökül
Yabanci herzaman daha güzel cevab ve tavsiye verebilir anlat
Gerek yok cidden
Rica ediyorum
Kendimle ilgili bir durum
Onu. anladim zaten ben durumun detayini soruyorum ama üstünede gelmim tek bu komik positif enerjin düşme. sebebini bilmek istedim tamam baski yapmıyom
Bu ne
Yeni android telefon akilli saat kulaklik
Bu parayı verdiysen neden ios değil?
Güle güle kullan tabi:)