İnternet & Teknoloji İphone konumumu başkası görebiliyor mu nerden anlarımm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anlyanlar bir el atsın Güncellemeler+1 yıl güncel İphone konumumu başkası görebiliyor mu nerden anlarımm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakalanma korkusu sardı he :D :D 0 10 Yorumla Soran +1 yıl soruya cevabın varsa ver yoksa s1kmim seni Yorumla Jagras +1 yıl Cevabım var ve verdim ama istersen 2. şıkkı deneyebilirsin :D :D Yorumla Soran +1 yıl cevap nerde? soruma cevap? Yorumla Jagras +1 yıl Cevap vermiyorum hadi dediğini yap, sözünde dur :D :D :D Yorumla Soran +1 yıl komik değilsin amca Yorumla Jagras +1 yıl Sende zeki değilsin velet :D Bu yaşına kadar nasıl geldin şaşırtıcı :D Yorumla Soran +1 yıl kes be adam Yorumla Jagras +1 yıl Olur abla, kaç gram keseyim? Gerçi hazır kesilmişi var onlardan vereyim mi :D :D Ah şu beyincikleri kullanın azıcık :D Yorumla Soran +1 yıl benim yazdığım soruya bak senin verdiğin cevaba bak 41 yaşına gelmişsin utan halinden mk malı Yorumla Jagras +1 yıl Hakaret etmiyorum senin gibi ben neden utanayım ergen velet :D :D Yorumla
ThorThor Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kanka iphone 6 da iphone pro max de model yaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alakası var ki x Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakalanma korkusu sardı he :D :D
soruya cevabın varsa ver yoksa s1kmim seni
Cevabım var ve verdim ama istersen 2. şıkkı deneyebilirsin :D :D
cevap nerde? soruma cevap?
Cevap vermiyorum hadi dediğini yap, sözünde dur :D :D :D
komik değilsin amca
Sende zeki değilsin velet :D Bu yaşına kadar nasıl geldin şaşırtıcı :D
kes be adam
Olur abla, kaç gram keseyim? Gerçi hazır kesilmişi var onlardan vereyim mi :D :D Ah şu beyincikleri kullanın azıcık :D
benim yazdığım soruya bak senin verdiğin cevaba bak 41 yaşına gelmişsin utan halinden mk malı
Hakaret etmiyorum senin gibi ben neden utanayım ergen velet :D :D
Kanka iphone 6 da iphone pro max de model yaz
ne alakası var ki x