İnternet & Teknoloji WhatsApp hakkındaya veya Instagram biyografiye yazmalık sözler önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl cümle şeklinde biraz uzun olsun isterim WhatsApp hakkındaya veya Instagram biyografiye yazmalık sözler önerir misiniz? Cevapla Instagram Soruları WhatsApp Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ne bakıyorsun güzel söz mü bekliyordun bu iğrenç hayatta yaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ay bu iyyiyimiss Yorumla cengaver115 +1 yıl Ayrıca Ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bir sandalın lafı mı olur yazabilirsin Yorumla Soran +1 yıl waoww bu biraz ağır ben biraz iğneleyici ama çok ağır olmayan laflar arıyorum var mıdırrr Yorumla cengaver115 +1 yıl Etme sırtını duvardan başkasına emanet, en kralının bile içinde vardır bir nebze ihanet. Yorumla cengaver115 +1 yıl Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. Yorumla cengaver115 +1 yıl Seni hiç unutmadım inanır mısın? Yediğim salatada bile arar oldum. Bir hıyarın eksikliği bu kadar mı belli olur. Yorumla cengaver115 +1 yıl Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar? Yorumla cengaver115 +1 yıl Bana akıl verirken kalanı size yetmeyecekse benim için risk almayın derim. Yorumla cengaver115 +1 yıl Saygıda kusur ettiysem, vardır bir bildiğim! Yorumla cengaver115 +1 yıl Adamında demlenmişi olacak, ortalık sallama kaynıyor. Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İşi olmayan yazmasın... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl agaBee Yorumla ProducerT +1 yıl 🚬🚬 Yorumla
Mandolarian Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl eĞeR GeRçEkTeNcAnImSaNsA 0 1 Yorumla Soran +1 yıl güzeLmis hee :D Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kime yazacaksın 0 8 Yorumla Mandolarian +1 yıl Annene Yorumla Soran +1 yıl öyle hayata ve dengesiz insanlara laf sokmalık Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ben genelde yalnızlık, hayatla ilgili sözler paylaşırım Yorumla Soran +1 yıl birini de belki burada paylaşırsın :) Yorumla HesapsızHayat +1 yıl "Sevilmeyen bir insan her yerde ve her şeyde yalnızdır." George Sand Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Yalnızlık, yoldaşlığın yokluğu değil, ruhumuzun bizimle konuşmakta özgür olduğu ve hayatlarımıza karar vermemize yardımcı olduğu zamandır." Paulo Coelho Yorumla Soran +1 yıl güzel sözler teşekkür ederim :) Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne bakıyorsun güzel söz mü bekliyordun bu iğrenç hayatta yaz
ay bu iyyiyimiss
Ayrıca Ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bir sandalın lafı mı olur yazabilirsin
waoww bu biraz ağır ben biraz iğneleyici ama çok ağır olmayan laflar arıyorum var mıdırrr
Etme sırtını duvardan başkasına emanet, en kralının bile içinde vardır bir nebze ihanet.
Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.
Seni hiç unutmadım inanır mısın? Yediğim salatada bile arar oldum. Bir hıyarın eksikliği bu kadar mı belli olur.
Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar, adamlıktan mı uzaklar?
Bana akıl verirken kalanı size yetmeyecekse benim için risk almayın derim.
Saygıda kusur ettiysem, vardır bir bildiğim!
Adamında demlenmişi olacak, ortalık sallama kaynıyor.
İşi olmayan yazmasın...
agaBee
🚬🚬
eĞeR GeRçEkTeNcAnImSaNsA
güzeLmis hee :D
Kime yazacaksın
Annene
öyle hayata ve dengesiz insanlara laf sokmalık
Ben genelde yalnızlık, hayatla ilgili sözler paylaşırım
birini de belki burada paylaşırsın :)
"Sevilmeyen bir insan her yerde ve her şeyde yalnızdır." George Sand
Yalnızlık, yoldaşlığın yokluğu değil, ruhumuzun bizimle konuşmakta özgür olduğu ve hayatlarımıza karar vermemize yardımcı olduğu zamandır." Paulo Coelho
güzel sözler teşekkür ederim :)
Rica ederim 🙂
Carpe Diem