İnternet & Teknoloji Siz telegram kullanıyor musunuz ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedir, ne işe yarar ve tavsiye ediyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Kızlara sorduğumu zannettim 😂Lütfen sadece kızlar yazsın. Siz telegram kullanıyor musunuz ? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SallaGitsin61 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ben kullanıyorum sadece 1 kişi kayıtlı.Ama ayakları güzel mi diye merak edip ayaklarına bakardım birde burunlu ince naylon çorap giyip giymediğine dikkat ederim. Zaafım varda burunlu ince çoraplı ayakların kokusuna Benim zaaflarımı sömürecek biriside yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel seviyorum. Baya kullanışlı. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbette tabi ama profil resmi vs sadece kişilerim ayarına getir telegram WhatsApp gibi değil daha farklı. Yorumla Soran +1 yıl Şu an yüklü bende Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adın ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dikkat et korsan kullancii dolu hacklendim bilgilerim ve görüntülerim yayildi 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 583 cevap paylaştı. WhatsApp tarzı bişey işte 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. wp nin güzel hali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kullanıyorum sadece 1 kişi kayıtlı.
Ama ayakları güzel mi diye merak edip ayaklarına bakardım birde burunlu ince naylon çorap giyip giymediğine dikkat ederim. Zaafım varda burunlu ince çoraplı ayakların kokusuna
Benim zaaflarımı sömürecek biriside yok.
Güzel seviyorum. Baya kullanışlı.
Tavsiye eder misin
Elbette tabi ama profil resmi vs sadece kişilerim ayarına getir telegram WhatsApp gibi değil daha farklı.
Şu an yüklü bende
Kullanıcı adın ne
Dikkat et korsan kullancii dolu hacklendim bilgilerim ve görüntülerim yayildi
Adresin var mı ... senin orada
WhatsApp tarzı bişey işte
wp nin güzel hali
Kullanıyorum sen
kullanıyorum ama sevgili bulamadım
Bilmem deneyip görmek ister misin