Hackte ileri seviye bilgim var insanlar neden saçma şeyler istiyor?

python Java c + dillerini ezebere baya ileri seviye bilirim bu hack değil ama ben MERNİS sızdırılmış datalar ile birinin TC doğum tarihi sülale TC adres e okul foto e okul no ilaç sorgu ulaşabilirim istediğim uygulamanın şifresini kırabilirim checkerla bu sitedekiler bilmez özel bir yazılımla data çekiyorum daha sonra checkerla combo ve proxy koyuyorum hesap düşüyor elimde 300 tane Disney 2000 Netflix hesabı 300 tanede exxen hesabı var SQL map ile site anında hacklerim İndex atmayıda biliyorum nmapde uzmanım kali linux ve sanal makinede ileri derecede bilgim var dark webte gezinmeyide biliyorum tor agınıda biliyorum ingilizcem C1 kişeye özel bir reklam sitesi kurup 4000 5000 lira kazanıyorum bazen wifiden cihazlara sıgabiliyorum benim anlamadığım insanlar benden Instagram hacklememi istiyor saçma sapan şeyler soruyorlar Instagram hack için bissürü methodlar var burada anlatamam insanlar şu hesabı hackle tarzı emri vari saçma sapan şeyler diyor bu kadar zaman harcamışım senin exini niye hackliyim hackerlarla dalga niye geçiyorsunuz çocukluktan beri PC başındayım udemyden 8 tane yazılım kursu satın aldım benim hayatım bu bu arada asosyal 65 kilo tüm gün pc başında duran bir tipim boy 1.85 kilo 65 illegal yola girsem ayda 500 bin TL kazanırımda ben legal yoldan ayda 25 bin kazanıyorum buda bana yeter zaten siz hackerlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hackte ileri seviye bilgim var insanlar neden saçma şeyler istiyor?