Arkadaşlar bugün whatsapptan yabancı bir numara yazdı işte görev yap para kazan diye bende dediklerini yaptım tiktokta 3 video beğendirip ss istedi yaptım daha sonra telegrama yönlendirdi ve ad soyad iban felan istedi ve 150 tl gönderdi yarın saat 11 de tekrar yaz gibi bir şeyler dedi benim sorum şu bu gelen para sıkıntı yaratabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dolandırıldı hayırlı olsun ponzi yani saadet zincirinin bir halkası oldun ilk girenler kazanır sona doğru giren üyeler kaybeder sistem bu yaninilk zamanlar kazanırsın başka üyeler söylersin vs vs onlarida kazanmaya ikna ederek sisteme dahil edersin görevlerde yani film izle ya klip izle ya reklam izle vs aklına gekebilecek her türlü yalan dolanla insanların parasını almaktadır muhtemel bir hedefleri vardır örnek olarak 10 bin kişi bu 10 kişinin yaklaşık olarak 4000 kişisi sistemden para kazanır geri kalan 6000 kişini sadece 2000 kişisi parasinin yarışı kurtarır 1000 kişi çeyrek geri kalan 3000 kişisi ise tamamen kaybeder ve bu belli bir miktar eder çünkü para atarak yatırım yapilacagi için arabasını motorunu evini satarak bu sisteme giren insanlar vardır ve muhakkak kaybedeceklerdir sen kaybetmeyebilirsin fakat senin bukdugun bir arkadasin kesinlikle kaybecektir bu kesindir karar senin ponzi piramiti hatta dizisi bile çekildi starvtvde
Knk kartında ne varsa çekerler mla mısın
sadece iban verdim nasıl çekecek
Yaşa gör
Kimse kimseye para vermez bu devirde senin üstünden kredi çekerler çabuk hesabını kapat
Sonra demedi deme biliyorum ki konuşuyorum
Sisteme girdin mi başına geldi mi banada defalarca dediler ben üye olmadan o zaman 10 dolar kazandım 130 lira o zaman dolar 13 liraydı sisteme para yatirmada da para cekilebiliyor neden çünkü aç gözlülük felsefesi kolay para kazanma insanların zayıf noktalarını bulmayı hedefleyen bir sistem fakat belli bir şeyden sonra sistem çöker iki ay sonra farklı birşeyle karşına cokar insanların telegramda çok vardır
tamam engelle gitsin
yarın ne yazacağını merak ediyorum bilgilerimi isterse direkt engel atacam ztn
açıklamada ne yazıodu gelen parada
gönderen kadının ismi ve ing bank fast başka bir şey yok