Tiktok denen uygulamayı kullananlar bence normal değil peki ya sizce?
Zaten tiktok kullananlara bakıyorum hepsi at hırsızı doğulu normal sanırım
Tiktok denen uygulamayı kullananlar bence normal değil peki ya sizce?
Zaten tiktok kullananlara bakıyorum hepsi at hırsızı doğulu normal sanırım
Boşa genelleme yapmayın çünkü "at hırsızlığı" kullandığı uygulamaya göre değişmiyor insanın. Ben de Tiktok kullanıyorum ama "at hırsızı" olduğumu düşünmüyorum, bence siz bir kendinize bakmalısınız. Ayrıca her Tiktok kullananın bir en basitinden instagram hesabı olduğunu da unutmayın. Instagram kullanan da "at hırsızı" demek size göre.
Cevap
14Cevap
Sosyal medyayı bilinçli kullananlar da var onlara hakszlik bu dedign ama saçma sapan amaclarla gt baş oynatanlar da mevcut bı el atılması lazm buna ama bilmiyorum
Tiktok kullanan sayısı bir hayli fazla ben şahsen bilimsel, mizah, dıy, bilgisayar, yapay zeka efekt, film gibi şeyler için tercih ederim bu arada yemekler içinde verimsiz kullananları bilmem.
Tiktok geçtim sağlam uygualam yok her yer canım olmuş
Kullanmam. inst e saçma
@Zz___eeyuyy senin yaşın küçük baya
Evet de neden öyle dediniz
19 bile değilsin ondan söyledim
20 me gireceğim
16-15 duruyorsun
İltifat olarak mi alsam bilemedim 😄
Öyleyse bence takılma burada
Yaşım doğru ve neden burada takılanları hep farklı bir şey olarak görüyorsunuz anlamadım kötü bir uygulama mi bence değil ,+18 mi hayır. isteyen her uygulamada kötü takilir , istemeyen en kötü uygulamada bile düzgün kalmasını bilir.
Bunla alakası yok söylediğimin oraya bağlama. Küçük gibisin dedim
Küçük gösteriyorum diye çocuk uygulamalarında mi takilayim alemsiniz
Yinede düşündüğünuz için teşekkürler
Bu kadar alınacağını bilmiyordum
Yok alınmadım 🙂
Takip atmıştım sana
Gördüğünüz gibi GT yapmıyorum hemende yanlış anlaşılıyor
Kötü uygulamada sonuçta 🙂
Tabi inat edip konuşmaya bilirsin
Hahah isminizni yeni farkettim 😂 yazamam
İyi günler diliyorum
Teşekkür ederim
Hiç küçük durmuyor muhabbet etmek dm çağırmak için ve küçükse itiraf almak için mesaja çağırma girişimleri bunlar düşmez böyle uyanık seni zaten niçke bakarsak banayazsna üye adından ne beklenir.
Durumu aciklaamak için dedim. Dedem sen canını sıkma kıza sor ısrar etmiş miyim. Moderatörsen git işini yap
İşim bu zaten her şey engellemek, soru kaldırmak ve yorum silmek değil uyarı da bir şeydir.
Ayrıca kız kibar davranmış yoksa tavrınız polemik ve sataşma amaçlı oluyurdu.
şu an ortamı geren sensin bu senin işin değil. Kimseye de yalvarmadim mesaj atsın diye bir kere söyledim sen işine bak önce haddini bilmeni öneririm ss alıp yönetime atarım
Ben konuyu kapatmıştım
kullanan varsa bilelim de engelleyelim
Hepsi manyak kendilerini rezil ediyorlar
Gereksiz topluluğu.
Burayla çok farkı yok
Hiç kullanmadım
Kullanmıyorum geniş insanların yeri
Hiç indirmedim
bana da öyle geliyor
Ne alaka abi? Boş boş konuşuyorsunuz
hiç kullanmadım
Hic kullanmadım