Merhaba arkadaşlar benim telefonum 1 kere yalnışlıkla tere düştü ama hiç bir şey olmadı , fakat son zamanlarda aşırı ısınıyor kafayı yicem sizce sebebi nedir kullanan arkadaşlar var mı bu sorunu yaşayan var mı?
#ıphone13
Merhaba arkadaşlar benim telefonum 1 kere yalnışlıkla tere düştü ama hiç bir şey olmadı , fakat son zamanlarda aşırı ısınıyor kafayı yicem sizce sebebi nedir kullanan arkadaşlar var mı bu sorunu yaşayan var mı?
#ıphone13
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iPhone 13’ün ısınması birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. İşte bazı olası nedenler ve çözümler:
Ortam Sıcaklığı: iPhone’un normal ve stabil olarak çalışması için ideal sıcaklık aralığı 0 ile 35 santigrat derece arasındadır. Eğer iPhone’unuzu bu sıcaklık aralığının dışında bir ortamda kullanıyorsanız, iPhone’unuz muhtemelen aşırı ısınma eğiliminde olacaktır.
Telefon Kılıfı: Kalın bir kılıf, telefonunuzun ısınmasına neden olabilir. Eğer kalın bir kılıf kullanıyorsanız, telefonunuzu kılıfından çıkararak bir süre deneme yapabilirsiniz.
Ağır Uygulamalar: Aynı anda birden fazla ağır uygulamayı çalıştırmaktan kaçının. Örneğin, iki oyunu aynı anda oynamak ya da video içeriklerin paylaşıldığı platformları aynı anda kullanmak gibi.
Şarj Durumu: Telefonunuzun şarjı dolmadan telefon görüşmesi yapmayın ya da oyun oynamayın. Ayrıca, şarj kablonuzun sağlam ve orijinal olduğundan emin olun.
Kullanmadığınız Uygulamalar ve Özellikler: Kullanmadığınız uygulamaların kapalı olduğundan ve kullanmadığınız özelliklerin kapalı tutulduğundan emin olun. Bunlar; wifi, konum, bluetooth gibi özellikler olabilir.
Yazılım Güncellemesi: Yazılımınızın güncel olup olmadığını kontrol edin1. Eğer değilse, güncelleyin.
Eğer bu önerilere rağmen iPhone 13’ünüz hala aşırı ısınıyorsa, donanımsal bir sorun olabilir ve profesyonel yardım almanız gerekebilir. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Başka bir sorunuz var mı? 😊
Yere düşünce bataryadan arıza almış olabilir. Hiçbir şey söylemeden garantiye gönderin. Bataryayı değişirker muhtemelen.
Çokk uzun zaman sonra oldu bu problem kafayı yicem servise göderirsem dee adi pil takatlar eminim
Ekran yere değdi sadece camda çaylak gialn olmadı yani :( garanti değilde özel servise mi göndersem orjinal pil takarlar
Apple kendi servisinde orijinal takar. Yan sanayi kullanmıyorlar. Ama mahalle arası telefoncular riskli evet
Garantisi varsa garantisi de gider özel serviste. Tabii güvenilir bir yer varsa oraya da verebilirsiniz
Ya şöyle ben 6 kullanmıştım bi dönem ve de telefonum rezil olmuştu bidiğn oyuncak gbi telfn değiştrip verdiler ama bildğin hafifdi
Heee anladım riskli o halde güvendiğiniz ya da popüler bir servise gönderin en iyisi
Ama yere düşseydi kendini llaki belli etmezmiydi anakartta şişme olmazmıydı
Yok anakart şişmez zaten, bataryaya zarar vermiş olabilir onu da kanıtlayamazlar bir yeri yamulmadıysa falan endişeye gerek yok 😊
Yok da gereksiz ısınma var acaba ıos 17 gelcekde ondan mı ısınıyor diyorum bazen
Olabilir ya ben uzun zaman önce bıraktım ıp kullanmayı fiyatı ve performansı arasında uçurum var ve şarjları hemen bitiyor
Off ya ben bağımlıyım ama 13 keşke almasamıdyım ki
Yok güzel cihazlar ama değiştireceğiniz zaman başka cihaz bakın bence fkdjfk