Şarjı çok iyi gidiyor. Ben genelde film izlemek az da iş amaçlı kullanmak için almıştım. 4-5 film izlediğim oluyor tek şarj ile.. bence bu ekonomik şartlarda değer. Daha ucuza ne kaldı ki
Ya kalem ile not almak benim için çok önemli kimya bölümünde okuyacağım bu yüzden bolca not alacağım onun dışında şarj önemli arada bi dizi film falan izlerim metroda falan o kadar hani not tutma dışında çok spesifik bi beklentim yok açıkçası
Ben gayet memnunum işimi görüyor aslında plus modelini mi alsaydım diye düşündüm ama hem yanımda gezdirmesi daha kolay olur hem de aradaki fiyat farkına pek değecek kadar fark yok diye plus almadım ve bu modeli de gayet işimi görüyor fiyat olarak da samsungun öğrenci indirimi vardı ama galiba şu an o yok ben indirimle birlikte 9600e aldım yurt dışından da kılıf aldım (trde çok az vardı ve modellerini beğenmemiştim)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Poncik ucuz bir şey yok maalesef. 10 bin lira altı zor. Bence sırf not için 10 bin liranı çöpe atma. Al bir defter yoluna bak
Kaça aldın
Öğrenci indirimi vardı samsungun 9600e aldım
Çok iyi. Sevindim senin adına. Güle güle kullan
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim poncik
Ne okuyorsun peki sen
Tekrar sınava hazırlanıyorum
Nereyi istiyorsun peki
Huwai, Samsung en başta da Apple tabi ona güç yetmez
Samsung aldım canısı
Hayırlı olsun
Teşekkürler canımm
Yazar mısın istek attım
Rica ederim
iPhone serisi kalem destekliyor
Samsung aldım thx
Samsung, Huawei, Apple markalarini öneririm
Samsung aldımm
Hmm güle güle kullan
Daha öncede konuştuyduk hesabım silindi
İstek yolladım yazar mısın kank
Yazabilmem için takip etmen gerekiyor beni sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyor diyor
Tablete yazana kadar ders biter. 😂
O kadar yavaş yazıyorsan not alma telaşına da girmemelisin zaten
Sen not almasan da olur.
Dedin ya almam şimdi
Aferin canım.
bulursan bana da desene bakim bende
Tamamdır senin bütçen ne kadar
butce sinirim yok da ucuza duzgun urun bulursam kacirmayayim diye 😁
Tcl nxtpaper 10S diye bi tablet buldum kalemli ve 3bin tl sence nasıl iş görür mü baksana
Samsungun tap s7 FE wifi.. şu an ki fiyatını bilmiyorum ama ben Nisan ayında aldığımda 7 bin tl idi. Görüntü ve ses açısından gerçekten iyi
Ben de onu almak istiyorum ama 10bin tl olmuş sence 10bin tlye değer mi
Şarjı çok iyi gidiyor. Ben genelde film izlemek az da iş amaçlı kullanmak için almıştım. 4-5 film izlediğim oluyor tek şarj ile.. bence bu ekonomik şartlarda değer. Daha ucuza ne kaldı ki
Evet haklısın teşekkür ederim aşk fikrin için💖
Senin aklında nasıl özellikler var tablet için? İstersen yaz, bakim ben de mağazalardan
Ya kalem ile not almak benim için çok önemli kimya bölümünde okuyacağım bu yüzden bolca not alacağım onun dışında şarj önemli arada bi dizi film falan izlerim metroda falan o kadar hani not tutma dışında çok spesifik bi beklentim yok açıkçası
Benim işimin büyük bölümü not almak.. dikte özelliği kalemden daha iyi.. kalemi inci grafik işlerinde kullanıyorum genelde. Bana mesaj atabilir misin?
Benim xper yetmiyor istek atsam sen bana mesaj yollasan?
Aldın mı
Aldımmm
Ne aldın
Samsung galaxy tab s9 fe
Kaça aldın ve memnun musun
Ben gayet memnunum işimi görüyor aslında plus modelini mi alsaydım diye düşündüm ama hem yanımda gezdirmesi daha kolay olur hem de aradaki fiyat farkına pek değecek kadar fark yok diye plus almadım ve bu modeli de gayet işimi görüyor fiyat olarak da samsungun öğrenci indirimi vardı ama galiba şu an o yok ben indirimle birlikte 9600e aldım yurt dışından da kılıf aldım (trde çok az vardı ve modellerini beğenmemiştim)
Okk