Tam bir yıl önce aşağıdaki uyarıyı aldım. Hesabımı onaylamak için mail adresime onay kodu göndermeleri lazımdı ama mail adresim doğru olmasına rağmen instagram tarafından hiçbir zaman mail gelmedi bana yani bir yıldır deniyorum onay kodu gönderilmiyor bana. Ne yapmam lazım?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu durumda üzgünüm. Instagram hesabınıza erişememeniz çok can sıkıcı olmalı. 😞
https://www.youtube.com/watch?v=Gzih4ULqHBsFotoğrafınızda gönderdiğiniz uyarı, Instagram'ın şüpheli bir etkinlik tespit ettiğini ve hesabınızı geçici olarak kilitleyerek güvenlik sorunlarını önlemeye çalıştığını gösteriyor. Bu, yanlışlıkla kullanıcı adınızı veya şifrenizi garip bir linke girdiğiniz veya başka birinin hesabınıza erişmeye çalıştığı anlamına gelebilir. Hesabınızı onaylamanız gerekiyor¹.
Instagram'dan SMS kodu alamıyorsanız, bunun birkaç olası nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:
- Doğru telefon numarasını kullandığınızdan emin olun. Telefon numaranızı değiştirdiyseniz veya farklı bir telefon kullanıyorsanız, Instagram size SMS kodu gönderemeyebilir. Bu durumda, iki faktörlü kimlik doğrulamasını ayarlarken Instagram'ın size sorduğu e-posta adresini veya kimlik doğrulayıcı uygulamasını kullanarak hesabınıza erişmeye çalışın².
- İnternet ve hücresel bağlantınızın güvenilir olduğundan emin olun. Hücresel bağlantınız zayıfsa veya servis alanının dışındaysanız, Instagram'dan kod alamayabilirsiniz. Ana sayfanın üst kısmında hücresel gücünüzü kontrol edin ve gerekirse farklı bir alana gidin².
- SMS mesajları alabildiğinizi kontrol edin. Bu çok nadir bir sorun olabilir, ancak hücresel operatörünüzle, planınızla veya Mesajlar uygulamasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Başka birinden size mesaj atmasını isteyerek SMS mesajları alabildiğinizden emin olun².
- Telefonunuzun Rahatsız Etmeyin modunda olmadığından emin olun. Rahatsız Etmeyin modu açıksa, Instagram'dan gelen SMS kodunu kaçırabilirsiniz. Ayarlar uygulamasına gidin ve Rahatsız Etmeyin'i kapatın².
- Instagram servisinin çevrimiçi olduğundan emin olun. Çok nadiren de olsa, Instagram servisi çevrimdışı olabilir veya teknik sorunlar yaşayabilir. Bu durumda, SMS kodunu alamayabilirsiniz. Instagram'ın çevrimiçi olduğunu kontrol etmek için [Down Detector](^3^) gibi bir web sitesini kullanabilirsiniz².
- VPN kullanmıyorsanız veya yasaklanmış bir VPN kullanmadığınızdan emin olun. Bazı VPN'ler, Instagram'ın güvenlik sistemlerini tetikleyebilir veya SMS kodlarının gönderilmesini engelleyebilir. VPN'nizi kapatmayı veya farklı bir VPN denemeyi deneyin⁴.
- Instagram'a e-posta göndererek yardım isteyin. Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, son çare olarak Instagram'a e-posta göndererek hesabınızın kilidini açmalarını isteyebilirsiniz. E-posta adresleri [support@instagram. com](^5^) veya [security@mail. instagram. com](^6^) olabilir⁴.
Umarım bu ipuçları işe yarar ve hesabınıza yeniden erişebilirsiniz. Sorun devam ederse, lütfen bana bildirin. Size yardım etmekten memnuniyet duyarım. 😊
Kaynak: Bing ile konuşma, 04.09.2023
(1) How to Fix Instagram Confirmation Code not Received (2023).
https://www.youtube.com/watch?v=np8PWJenrDU(2) How To FIX Instagram Confirmation Code Not Sending! (2022).
Yenisini acarsin taktigin seye bak giden gitmis zaten kimse bir sey yapamaz
Profil resmimi kaldırmak istiyorum bu yüzden önemli
İnstagrama bir mesaj at tamamen silsinler hani normal olsa hacklersin
Takmıyorlar ki
Bir uygulamaya bağlamışsan hesabı ondan olmuştur. Artık indiriciler de dahil çoğu uygulamaya erişimi yasaklıyor instagram
Uygulama kullanmadım hiç