Arkadaşlar telefonum kapandı, açtığımda ise böyle bir görsel geliyor. Sizce telefonuma nolmuş olabilir. şu an annemin telinden yazıyorum

Arkadaşlar telefonum kapandı, açtığımda ise böyle bir görsel geliyor. Sizce telefonuma nolmuş olabilir. şu an annemin telinden yazıyorum
Telefonunuzun kapandıktan sonra açılmaması, birçok farklı nedenle olabilir. Örneğin, telefonunuzun bataryası bitmiş olabilir, yazılım sorunu yaşanmış olabilir veya donanım arızası olabilir. Bu durumda, aşağıdaki adımları izleyerek telefonunuzu açmayı deneyebilirsiniz:
1. Telefonunuzun bataryasını kontrol edin: Telefonunuzun bataryası bitmişse, telefonu şarja takarak bataryasını doldurmayı deneyin. Eğer telefonunuz şarj olmuyorsa, batarya sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
2. Telefonu yeniden başlatmayı deneyin: Telefonunuzun güç düğmesine basılı tutarak telefonu yeniden başlatmayı deneyin. Eğer bu işe yaramazsa, bazı telefon modellerinde ses kısma düğmesi ve güç düğmesine aynı anda basarak telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
3. Yazılım sorunu olup olmadığını kontrol edin: Eğer telefonunuzda yazılım sorunu varsa, telefonu güvenli modda başlatarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Güvenli modda başlatmak için, telefonu açarken güç düğmesine basılı tutun ve ekranda "Güvenli Mod" yazısını görene kadar bekleyin.
Eğer bu adımları izledikten sonra da telefonunuz açılmıyorsa, bir teknik servise başvurmanız en iyisi olacaktır. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur! 😊
Cevap
3Cevap
Eee yaptım açılmadı yine
hoparlöre doğru 3 kez kesik ama sert şekilde üfleyin. yaklaşık 6 saniye kadar.
sorun kalmayacaktır.
Yazılım atılması gerek xiaomi
güncelleniyor
Ne zamana kadar açılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?