Turkcell sim kartım bloke oldu sanırım şebeke falan yok mesaj gelmiyor ne arayabiliyorum ne aranabiliyorum herşeyim bir numarada😬?

Şimdi ben bir ara telefonu sıfırladım telefon rahatlasın diye bir nefes alsın diye sıfırlamaz olaydım telefon açılırken pin istedi pinimi giriyorum olmuyor deniyorum olmuyor inat ettim denedim denedim sonra puk istedi denedim denedim denedim olmuyor doğru yazıyorum fakat olmuyor gene inat ettim 10 tane hakkım var hepsini denedim hepsi yanlış en sonunda telefon açıldı fakat şebekede (×) işareti vardı girdim telefon numaralarını aktarmaya aktaramıyorum sonra girdim bizden birini aramaya çalıştım mesaj atmaya çalıştım ne aranıyor ne mesaj gidiyor birde tam tersini denedim olmadı çıldırdım mesele numaramı değişmem değil Facebook olur Instagram olur önemli şeylerimde tek bir numaranın içindeydi herşeye telefon numarasıyla doğrulama koymuşum kart bloke olduğu için hiç bir şey gelmiyor telefona bunun bir çözümü varmıdır acaba başka sim alıp tekrar bu numarayı kullanabilirmiyim mesela ya da kartın blokesini kaldırabilirmiyim?😬

Turkcell sim kartım bloke oldu sanırım şebeke falan yok mesaj gelmiyor ne arayabiliyorum ne aranabiliyorum herşeyim bir numarada😬?