İnternet & Teknoloji Erkekler neden ınstagtamdan tanımadıkları kızlara istek yollar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tanımadığım erkekler istek yolluyor hep Güncellemeler+1 yıl Niye tanışmak istiyorlar tanımadıkları kızla anzlsjskg Erkekler neden ınstagtamdan tanımadıkları kızlara istek yollar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
librarian96 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Tanışmak için. Peşinen yazayım. İlgisini çekenle insan tanışmak ister. Bu da absürt geliyorsa; sosyal medya kullanmayın. 0 0 Yorumla
UfukAlabay Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Seni beğendikleri için tanımak istedikleri için olabilir mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tanışmadan tanıyamazsınız is başvurusu yaparken tecrubeniz var mi gibi soru sormuşsun sen annen baban nasıl tanışıp evlendi 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 582 cevap paylaştı. Tanışmak için olabilir mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beğendikleri kıza mı istek atıyorlar Yorumla umutymw +1 yıl Beğenmişlerdir bir yerde görmüşlerdir hepsi olabilir Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. Tanimak icin yollanir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye tanışmak istiyorlar sjsls Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Bilmem Ben adim atmiyorum sana vardir senin de bi albenin Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kızlarda aynısını yapıyor bu normal doğal bir şey 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 861 cevap paylaştı. düşüyor demekki sen olmasan başkası 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Tanımak için 0 0 Yorumla
DjSona Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Tanışmak icin 0 1 Yorumla DjSona +1 yıl Güzel oldugun için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tanışmak için. Peşinen yazayım. İlgisini çekenle insan tanışmak ister. Bu da absürt geliyorsa; sosyal medya kullanmayın.
Seni beğendikleri için tanımak istedikleri için olabilir mi
Tanışmadan tanıyamazsınız is başvurusu yaparken tecrubeniz var mi gibi soru sormuşsun sen annen baban nasıl tanışıp evlendi
Tanışmak için olabilir mi
Beğendikleri kıza mı istek atıyorlar
Beğenmişlerdir bir yerde görmüşlerdir hepsi olabilir
Tanimak icin yollanir
Niye tanışmak istiyorlar sjsls
Bilmem Ben adim atmiyorum sana vardir senin de bi albenin
kızlarda aynısını yapıyor bu normal doğal bir şey
Tanıyanlar beğenmemiş demekki
düşüyor demekki sen olmasan başkası
Tanışmak için işte
Tanımak için
Tanışmak icin