İnternet & Teknoloji Telefonumun ekranı görünmez oldu nasıl çözerim? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En alt mesaj kutusunun orasında opera , arama yapma ve spotify var ama gözükmüyor , tıklayınca açılıyor 🤔🤔🤔 Telefonumun ekranı görünmez oldu nasıl çözerim? Cevapla Telefon Soruları Spotify Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. bence sıfırla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hafıza gereğinden fazla dolu olduğu için olabilir, biraz görsel ve uygulama silinebilir 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle olmuş sildim birwz Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Genç birine ver o ayarlar ben hep öyle yapıyorum 🤣🤣 0 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Kapadım açtım düzeldi 🙃 biz yaşlımıyık 😒🤣 Yorumla Coffein +1 yıl Sen kapa açma yirttin hadi :))) valla onunla büyüyen yeni nesil çok iyi biliyor Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle öyle bizim kafamız basmıyor 🙃 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ay bu nee zaten menüye girince açılıyor ekrana taşımanın ne gereği var 😳 0 4 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl En altta 4 uygulama var birisi tek gözüküyor diğerleri gözükmüyor onu diyorum Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kapat aç hafızasını temizle olur belki Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle yaptım düzeldi 🙃 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hafızanın anasını ağlatmışsın 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32 GB mi hafıza kaç GB Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bile 32 olmadığı halde bu hale gelecek kadar dolmadı eski 16 GB iPhone se m Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 64 lük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kide Şu an 64 GB lik 10 GB yer var sende ne kadar kaldı ki telefonu kapat 10 dk sonra aç hafıza artar kendini bi temizlesin verdiler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veriler * Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Yer kalmadı benimkinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İste ne kadar yer var ONu söyle Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Dostum yer yok dedim ya 63. Bi şeydi dün gece sildim bi şeyler Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Bu kadar bildirim ne yahu 0 7 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bildirimlere mesajlara bakmama huyum var 🤦🏻♂️ faturalarımı otomatiğe almışım aylık ne kadar veriyorım onu bile bilmiyorum 🤷🏻♂️ yabancı numaraları açmıyorum 🤷🏻♂️mesaj ve mailler acile düşmezse bakmıyorum Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Acil olmadığını nasıl biliyosun bu kadar mesajda 🙄 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bilmiyorum 🤷🏻♂️ 🤣 bazen muhasebecim arıyor faturaları göndermedin diyor , Öyle anlıyorum öteki türlü umursamıyorum 🤷🏻♂️ sonunda ölüm yok ya Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Vay arkadaş. Arkadaşım olsan seni döverdim 😂😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🤣 ne yapayım mesajlara bildirimlere bakmayı sevmiyorum Yorumla Degisik_-_ +1 yıl İyi burada bakıyorsun 😂😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bi burada bakıyorum ✌🏻🙃 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aç kapa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence sıfırla
Hafıza gereğinden fazla dolu olduğu için olabilir, biraz görsel ve uygulama silinebilir
Öyle olmuş sildim birwz
Genç birine ver o ayarlar ben hep öyle yapıyorum 🤣🤣
Kapadım açtım düzeldi 🙃 biz yaşlımıyık 😒🤣
Sen kapa açma yirttin hadi :))) valla onunla büyüyen yeni nesil çok iyi biliyor
Öyle öyle bizim kafamız basmıyor 🙃
Ay bu nee zaten menüye girince açılıyor ekrana taşımanın ne gereği var 😳
En altta 4 uygulama var birisi tek gözüküyor diğerleri gözükmüyor onu diyorum
Kapat aç hafızasını temizle olur belki
Öyle yaptım düzeldi 🙃
Rica ederim ne demek
Hafızanın anasını ağlatmışsın
32 GB mi hafıza kaç GB
Bende bile 32 olmadığı halde bu hale gelecek kadar dolmadı eski 16 GB iPhone se m
64 lük
Benim kide Şu an 64 GB lik 10 GB yer var sende ne kadar kaldı ki telefonu kapat 10 dk sonra aç hafıza artar kendini bi temizlesin verdiler
Veriler *
Yer kalmadı benimkinde
İste ne kadar yer var ONu söyle
Dostum yer yok dedim ya 63. Bi şeydi dün gece sildim bi şeyler
Bu kadar bildirim ne yahu
Bildirimlere mesajlara bakmama huyum var 🤦🏻♂️ faturalarımı otomatiğe almışım aylık ne kadar veriyorım onu bile bilmiyorum 🤷🏻♂️ yabancı numaraları açmıyorum 🤷🏻♂️mesaj ve mailler acile düşmezse bakmıyorum
Acil olmadığını nasıl biliyosun bu kadar mesajda 🙄
Bilmiyorum 🤷🏻♂️ 🤣 bazen muhasebecim arıyor faturaları göndermedin diyor , Öyle anlıyorum öteki türlü umursamıyorum 🤷🏻♂️ sonunda ölüm yok ya
Vay arkadaş. Arkadaşım olsan seni döverdim 😂😂
🤣 ne yapayım mesajlara bildirimlere bakmayı sevmiyorum
İyi burada bakıyorsun 😂😂
Bi burada bakıyorum ✌🏻🙃
Aç kapa
Kapat yeniden başlat