İnternet & Teknoloji Toplama pc için nelere ihyiyacım var? YalNızcaBiRis Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim için bilgisayar toplamayacağım bütçe max 20.000 tl oyun oynayacak Güncellemeler+1 yıl Toplayacağım hanhi parçalar iyidir kullanan var mı? Toplama pc için nelere ihyiyacım var? Cevapla Bilgisayar Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. hazır almanız daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl i7 11. nesil işlemci, 1 tb ssd, 4070 ekran kartı, 32 ram 0 4 Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl İyi mi Yorumla Oluştur +1 yıl İyi de, sadece ekran kartı 20 bin. 500 dolara kasa toplayamazsın, 2 bin doları gözden çıkar Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl 60bin Yorumla Oluştur +1 yıl Evet Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Anakart, İşlemci, Ekran Kartı, RAM, soğutucu, Güç ünitesi, SSD ve Kasa 0 4 Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl Onların markaları oluyormuş hz vs mi neydi Yorumla Nükleerteori +1 yıl Tabii. Anakart ile uyumlu almalısın diğer ürünleri. Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl İnternetten baktım birşeyler anlamadım hz vs yazıyor 1080 yazıyor hangisi iyi ki Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bilmediğin şeyi yapmasan? Hazır kasalar satıyorlar. Ondan alabilirsin bütçene uygun. Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl parayı sen vermiyon dimş 0 7 Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl Ben veriyorum Yorumla -iirene +1 yıl büyük hata yapma bence Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl Neden annesi ve babaoyla tanıştım o da tanışık Yorumla -iirene +1 yıl 20bin çok fazla bence asla eşin olmayacak biri için bu fiyata değmez Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl Doğru haklısın elime para geçince harcamadan durmayıyorum sevdiklerimi mutlu etmek hoşuma gidiyor Yorumla -iirene +1 yıl eşin olsun sonra harca ayrılırsanız millet nişan söz atıyo yani o para sıkıntı olur Yorumla YalNızcaBiRis +1 yıl Bana s22 plus almıştı geöen yıl altında kalmak istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hazır almanız daha iyi olur.
i7 11. nesil işlemci, 1 tb ssd, 4070 ekran kartı, 32 ram
İyi mi
İyi de, sadece ekran kartı 20 bin. 500 dolara kasa toplayamazsın, 2 bin doları gözden çıkar
60bin
Evet
Anakart, İşlemci, Ekran Kartı, RAM, soğutucu, Güç ünitesi, SSD ve Kasa
Onların markaları oluyormuş hz vs mi neydi
Tabii. Anakart ile uyumlu almalısın diğer ürünleri.
İnternetten baktım birşeyler anlamadım hz vs yazıyor 1080 yazıyor hangisi iyi ki
Bilmediğin şeyi yapmasan? Hazır kasalar satıyorlar. Ondan alabilirsin bütçene uygun.
Hazır sistemler mantıklı
parayı sen vermiyon dimş
Ben veriyorum
büyük hata yapma bence
Neden annesi ve babaoyla tanıştım o da tanışık
20bin çok fazla bence asla eşin olmayacak biri için bu fiyata değmez
Doğru haklısın elime para geçince harcamadan durmayıyorum sevdiklerimi mutlu etmek hoşuma gidiyor
eşin olsun sonra harca ayrılırsanız millet nişan söz atıyo yani o para sıkıntı olur
Bana s22 plus almıştı geöen yıl altında kalmak istemiyorum
Bilmediğin işlere girişme
Vatan pc
Youtubedan bak