İnternet & Teknoloji Lol deki oyuncunun kız mı erkek mi olduğunu nasıl anlarız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Birlikte oyun oynamadigimiz ve sadece profilini gördüğümüz kişilerden bahsediyorum Lol deki oyuncunun kız mı erkek mi olduğunu nasıl anlarız? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Lux, lulu, ahri, nami karakterlerini oynuyorsa kesin kızdır asdjdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Profiline bakarak anlayamaz mıyız Yorumla
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Belli oluyor zaten hangisini soruyorsun sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl belli oluyor? Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Karakterlerin erkek kız oldugunu diyorum janna ya gidip erkek diyemezsin mesela Yorumla Soran +1 yıl Profiline hangi resmi koyar mesela Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Simgeyi mi diyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Ben profilden bahsediyorum yani kişinin adından ve koyduğu profilden. Oyuncu karakterlerinden bahsetmiyorum Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Şimdi anladım ben anlardım kız mı erkek mi oldugunu. İsminden , oynadığı çarlardan ve ya profil simgesinden anlaşılır. Bide aram oynuyorsa zaten tamam Yorumla
Köpekbalığınız Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Anlayamayiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bunu belirten bir şey yok mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lux, lulu, ahri, nami karakterlerini oynuyorsa kesin kızdır asdjdk
Profiline bakarak anlayamaz mıyız
Belli oluyor zaten hangisini soruyorsun sen
Nasıl belli oluyor?
Karakterlerin erkek kız oldugunu diyorum janna ya gidip erkek diyemezsin mesela
Profiline hangi resmi koyar mesela
Simgeyi mi diyorsun sen
Ben profilden bahsediyorum yani kişinin adından ve koyduğu profilden. Oyuncu karakterlerinden bahsetmiyorum
Şimdi anladım ben anlardım kız mı erkek mi oldugunu. İsminden , oynadığı çarlardan ve ya profil simgesinden anlaşılır. Bide aram oynuyorsa zaten tamam
Anlayamayiz
Hiç bunu belirten bir şey yok mu