Güncellemeler
+1 yıl
kulaklığı jacka tam soktuğumda okumuyor. hafif geri çekip oynattığımda işe ara ara okuyor ama bu saniyelik sürüyor.
kulaklık başka bir telefonda gayet çalışıyor. Telefonun da jack girişi bozuk değil, başka bir kulaklığı okuyor. bu sorunu nasıl çözebilirim. mis gibi kulaklık ama kullanamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
jacklar aynı olmayabilir bir de telefon içindeki jack ın switch i takılı kalmış olabilir toz veya kağıt parçası girip
temizliğini yaptım, ışık tutup baktım bşr problem göremedim. telegonun jack girişi 3.5 mm, kulaklışınki de aynı şekilde. var bir terslik çözemiyorum
kulaklık içerisinde bir switch yani anahtar var o anahtar jack tarafından itilince telefon kulaklığı görüyor, başka kulaklık tak telefonuna aynı problem varsa içeri toz girmiştir
kulaklık jacklerin aynı ölçüde olmama ihtimalı var 2.5 ve 3.5 diye iki ölçü var, 2.5 ölç 3.5 yuvasında çalışmaz
eğer aldığın 2.5 ise çevirici de alacaksın
www.hepsiburada.com/aogo-2-5-mm-erkek-to-3-5-mm-disi-stereo-kulaklik-jaki-donusturucusu-pm-HB00000EBY58
valla başka 3.5 jack çalışıyor yeni aldığın çalışmıyor enteresan, başka telefonda çalışıyor mu yeni aldığın kulaklık
başka kulaklıkta problem çıkmıyor. samsung kulaklığı ileri geri yavaşça yaptığımda arada bir okuyor, tam sokarsam okumuyor.
aldığım 3.5, telefonun girişi de 3.5
kulaklık girişin bozulmuş sonucunu çıkarıyorum o zaman, eğer başka kulaklık çalışmıyorsa, yok çalışıyorsa aldığın kulaklıkta üretim hatası var