14 pro max çaldırdım bulunabilirmi?

Arkadaşlar merhaba konu hakkında bilgi veya tecrübe sahibi olanların yorumlarını bekliyorum bundan 3 ay önce iPhone 14 pro Max aldım geçen hafta eşim sahibindene ilana kpydu satmaya karar verdik hemen birisi mesaj atmış almak istiyorum diye pazarlık yapmadan kabul etti fiyatı istanbuldayım burada akraba tanıdık varsa ona yollayın telefonu dedi ordan bakarım beğenirsem alırım ibana atarm paranı dedi neyse biz anlaştık pzt günü kargoya verdik ve alıcı ısrarla Aras kargoya vermemizi istedi bizde verdik kargo gidene kadar hergün aradı gönderi numarasını sordu söylemek istemedik bi kaç sefer geçiştirdik ısrar edince söyledik alıcıya kuzenimin numarasını attım iletişime geçsinler diye neyse çarşamba akşam kargo teslim edildi mesaj geldi aradım aldım telefonu dedi kuzenim bu sabah alıcıyla konuştum öğlen saatlerinde kafede buluşup telefona bakıcağını söyledi tamam dedim kuzenime bir telefon geliyor Aras kargodan arıyoruz dün akşamki kargoda bir yanlışlık olmuş kargoyu alıp paketleyip sizden de imza alıp öyle teslim edicz demiş kuzenim de Tlfn vermiş ve telefonu aldıkları gibi arabaya binip gitmişler kuzenim beni arıyor abi telefon gitti ben adamı arıyorum telefon kapalı bakmıyor orada anladım dolandırıldığımı kuzenim karakola gitmiş adamların örgüt olduğunu bu ay içerisinde 9 sabıkası bulunduğunu öğrenmiş adamın telefonu açık arıyorum çalıyor mesaj atıyorum gidiyor ama elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz bu konuda tecrübe sahibi olanlar yorumlara yazabilirmi

14 pro max çaldırdım bulunabilirmi?