Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl düzelte bilirim bu durumu ınstegram ve youtube da sorun olmuyir ama oralarda dolanmaktn sıkıldım
Komşunun wifi'sinden battle royal izliyecem göründü donuyor fakat seste ilerleme oluyor yani film normal seyrinde devam ederken görüntüyü donduruyor neyse paketimi açıyorum çok güzelde ilerliyor wifi'ye bağlandığı yine aynı şey bu arada şifreye komşu kendisi verdi zamanında ben vermiştim komşu dayanışması neyse sorun nette mi acaba birden fazla sitede denedim onlarda da aynı sorun oluyor 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Komşunun Wi-Fi'yla alakalı değil. Yazılımsal bir durum veya video bozuk.
Tabi bütün film siteleri mi aynı sorunu verir biri bozuk olur ikincisi olur hepsi birden mi
Öyleyse yazılımsal sorun vardır. Hep aynı programı mı kullanıyorsunuz? Kullandığınız program bir web tarayıcı ise web tarayıcınızı değiştirin veya güncelleyin. Aynı sorun başka web tarayıcılarında da oluyorsa cihazınızın işletim sistemini güncellemeniz gerek. Bu büyük olasılıkla codec'ler ile ilgili bir sorun. Bir bakın webm mi, mp4 mü takılıyor, takılan dosya biçimi ne? Ayrıca takılan konteynerinden codec'i öğrenebilirsiniz. Buarada Creative Commons lisanslı filmler izlediğinizi varsayıyıorum.
İnternete uzak kalmış olabilirsin. ya da çok fazla cihaz bağlıdır
Mahallede karşı komşu çok mesafede yok ama birden fazla cihaz baglımı bilemem tabi
oturduğun yer de duvarlar var mı
Komşunda bağlanıyorum diyirum yaa aynı evde uasamouiruz onlarla bizim evin duvarları olmazsa bile onların vardr ben burdaki sorunu tam olarak anlamadm
Duvar yayılmayı engeller