İnternet & Teknoloji Kullanıcı isminin önüne yav ne anlama gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Misal olarak m. ceydasari Güncellemeler+1 yıl yanlış yazılmış m. Yazacaktım yav yerine Kullanıcı isminin önüne yav ne anlama gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. master falan herhalde 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 492 cevap paylaştı. aynı isimden başkası vardır değişiklik olsun istiyordur ya da m ile ikinci ismi vardır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani bı nevi benzeme mi diyorsun Yorumla GüneyM +1 yıl @DeliAdam31 ah bee ahh Yorumla Soran +1 yıl @GüneyM noldu farklı bir şey mi biliyorsun Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Senden doğrusunu öğrenelim Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle valla bir şey biliyor gibi arkadaş Yorumla
Atakan222 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Düzeltmenden de bir şey anlaşılmıyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Anlasiliyor Aslnda da sen anlayamamissn Yorumla Atakan222 +1 yıl Tamam buraya son halini yazar mısın? Yorumla Soran +1 yıl Instagram kullanici isminin önüne yav ne demek yani bir şeyin kisaltisi mi öyleyse neyin kisaltisi ne anlama geliyor bunu öğrenmek istiyorum örnek olarak da şunu verdim daha iyi anlaşılsın diye m. ceydasari Yorumla Soran +1 yıl Bak yine öyle yazdı ya Yorumla Soran +1 yıl "m." Olacak yav yerine site kendisi ceviriyo Yorumla Atakan222 +1 yıl y. a. v. ceydasarı gibi mi Yorumla Atakan222 +1 yıl M. Ceydasarı gibi mi Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım site çeviriyor diyorum doğrusu "m." İle olan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
master falan herhalde
aynı isimden başkası vardır değişiklik olsun istiyordur ya da m ile ikinci ismi vardır
Yani bı nevi benzeme mi diyorsun
@DeliAdam31 ah bee ahh
@GüneyM noldu farklı bir şey mi biliyorsun
Senden doğrusunu öğrenelim
Aynen öyle valla bir şey biliyor gibi arkadaş
Düzeltmenden de bir şey anlaşılmıyor
Anlasiliyor Aslnda da sen anlayamamissn
Tamam buraya son halini yazar mısın?
Instagram kullanici isminin önüne yav ne demek yani bir şeyin kisaltisi mi öyleyse neyin kisaltisi ne anlama geliyor bunu öğrenmek istiyorum örnek olarak da şunu verdim daha iyi anlaşılsın diye m. ceydasari
Bak yine öyle yazdı ya
"m." Olacak yav yerine site kendisi ceviriyo
y. a. v. ceydasarı gibi mi
M. Ceydasarı gibi mi
Arkadaşım site çeviriyor diyorum doğrusu "m." İle olan